ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Ο Βουλευτής σε παλιότερη επιστολή που είχε υποβάλει με τη συμπαράσταση του παιδιάτρου κ. Πόλυ Κλεάνθους προς την κυρία Μαρτίνου, στην αρχή της κρίσης του COVID-19 είχε ζητήσει την στήριξη της Ένωσης σε ζητήματα που αφορούσαν κυρίως το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. Ο σύλλογος «Μαζί για το παιδί» ανταποκρίθηκε με μεγάλη γενναιοδωρία.

Σε σχετική δήλωση του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε:
«Εύχομαι και ελπίζω η γενικότερη ανθρωπιστική σας δράση αλλά και το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για την ακριτική Ελλάδα, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.
Ευχαριστώ θερμά για όλα»

Ανοιχτή επιστολή

Προς αξιότιμο Πρόεδρο Ενωσης «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξανδρα Μαρτίνου

Κοινοποίηση.: Αξιότιμο Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Παπαδάτο

Αξιότιμη κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου,

Είναι γνωστό το σημαντικό έργο της Ένωσης Σωματείων και Ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί». Η υποστήριξη που παρέχετε στα 30.000 παιδιά ετησίως και η στήριξη των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια, αποτελεί μια εξαιρετική πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Η απόφαση σας χάρη στη συνδρομή του Ανδρέα Μαρτίνου jr. και την εισήγηση του αγαπητού φίλου παιδιάτρου κ. Πόλυ Κλεάνθους, να προχωρήσετε σε δωρεά και προς το Νοσοκομείο της Κομοτηνής μας συγκινεί ιδιαίτερα, διότι η περιοχή μας αν και το χρειάζεται δεν έχει συνηθίσει να δέχεται τέτοιου μεγέθους χορηγίες.

Εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας της Ροδόπης θα ήθελα από καρδιας να εκφράσω σε σας και το ΔΣ της Ένωσης σας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη σημαντική ΠΡΟΣΦΟΡΑ προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, το οποίο όπως σας έχω εξηγήσει σε προηγούμενη επιστολή μου, είναι το παλιότερο Νοσοκομείο στην Ελλάδα.
Η απόφαση σας να προχωρήσετε σε δωρεά υγειονομικού υλικού, δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για την ακριτική περιοχή της Ροδόπης και μας συγκινεί ιδιαίτερα.
Η προσφορά σας:
20 κουτιά με στολές (1000 τεμ.)
1 κουτί γυαλιά (120 τεμ.)
5 κουτιά μάσκες (10000 τεμ.)
4 κουτιά γάντια L (4000 τεμ.)
6 κουτιά γάντια M (6000 τεμ.),
καλύπτει ανάγκες του Νοσοκομείου μας και βοηθά στην κρίσιμη αυτή συγκυρία της πανδημίας του COVID-19, στη προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που δίνει τη μάχη της πρώτης γραμμής.

Εύχομαι και ελπίζω η γενικότερη ανθρωπιστική σας δράση αλλά και το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για την ακριτική Ελλάδα, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.
Ευχαριστώ θερμά για όλα.

Με εκτίμηση

Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».
21 Ιουνίου 2020 - 10:44μμ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ, πρώην Υπουργού Παιδείας, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Για πολλές δεκαετίες η ιδεοληψία ήταν η κυρίαρχη δύναμη και η παραπλανητική πυξίδα της ακολουθουμενης πολιτικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Χώρας.