ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Ο Βουλευτής σε παλιότερη επιστολή που είχε υποβάλει με τη συμπαράσταση του παιδιάτρου κ. Πόλυ Κλεάνθους προς την κυρία Μαρτίνου, στην αρχή της κρίσης του COVID-19 είχε ζητήσει την στήριξη της Ένωσης σε ζητήματα που αφορούσαν κυρίως το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό. Ο σύλλογος «Μαζί για το παιδί» ανταποκρίθηκε με μεγάλη γενναιοδωρία.

Σε σχετική δήλωση του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε:
«Εύχομαι και ελπίζω η γενικότερη ανθρωπιστική σας δράση αλλά και το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για την ακριτική Ελλάδα, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.
Ευχαριστώ θερμά για όλα»

Ανοιχτή επιστολή

Προς αξιότιμο Πρόεδρο Ενωσης «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξανδρα Μαρτίνου

Κοινοποίηση.: Αξιότιμο Αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Παπαδάτο

Αξιότιμη κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου,

Είναι γνωστό το σημαντικό έργο της Ένωσης Σωματείων και Ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί». Η υποστήριξη που παρέχετε στα 30.000 παιδιά ετησίως και η στήριξη των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια, αποτελεί μια εξαιρετική πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Η απόφαση σας χάρη στη συνδρομή του Ανδρέα Μαρτίνου jr. και την εισήγηση του αγαπητού φίλου παιδιάτρου κ. Πόλυ Κλεάνθους, να προχωρήσετε σε δωρεά και προς το Νοσοκομείο της Κομοτηνής μας συγκινεί ιδιαίτερα, διότι η περιοχή μας αν και το χρειάζεται δεν έχει συνηθίσει να δέχεται τέτοιου μεγέθους χορηγίες.

Εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας της Ροδόπης θα ήθελα από καρδιας να εκφράσω σε σας και το ΔΣ της Ένωσης σας ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη σημαντική ΠΡΟΣΦΟΡΑ προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής, το οποίο όπως σας έχω εξηγήσει σε προηγούμενη επιστολή μου, είναι το παλιότερο Νοσοκομείο στην Ελλάδα.
Η απόφαση σας να προχωρήσετε σε δωρεά υγειονομικού υλικού, δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για την ακριτική περιοχή της Ροδόπης και μας συγκινεί ιδιαίτερα.
Η προσφορά σας:
20 κουτιά με στολές (1000 τεμ.)
1 κουτί γυαλιά (120 τεμ.)
5 κουτιά μάσκες (10000 τεμ.)
4 κουτιά γάντια L (4000 τεμ.)
6 κουτιά γάντια M (6000 τεμ.),
καλύπτει ανάγκες του Νοσοκομείου μας και βοηθά στην κρίσιμη αυτή συγκυρία της πανδημίας του COVID-19, στη προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που δίνει τη μάχη της πρώτης γραμμής.

Εύχομαι και ελπίζω η γενικότερη ανθρωπιστική σας δράση αλλά και το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για την ακριτική Ελλάδα, να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.
Ευχαριστώ θερμά για όλα.

Με εκτίμηση

Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.