Έως και 7 χρόνια η ολοκλήρωση του κάθετου άξονα, αν αυτός τελικά γίνει, η εκτίμηση του Στυλιανίδη

Δημοσιεύθηκε στις 07/05/2011 στην εφημερίδα «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ».

Τον κώδωνα του κινδύνου για το έργο του κάθετου άξονα Κομοτηνής – Νυμφαίας έκρουσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, όσον αφορά την πορεία υλοποίησης του.

«Μέχρι σήμερα υλοποιείται το βόρειο τμήμα του, αλλά πρόκειται στην ουσία για έργο το οποίο εμείς είχαμε δρομολογήσει και απλά η τωρινή κυβέρνηση υλοποιεί» είπε ο κ. Στυλιανίδης για να προσθέσει «δεν πειράζει, ας κόψουν και τις κορδέλες, αρκεί το έργο να γίνει».

Πάντως, ο κ. Στυλιανίδης εξέφρασε τις αμφιβολίες του για την υλοποίηση του νότιου τμήματος. «Κινδυνεύει είτε να ολοκληρωθεί με μεγάλη καθυστέρηση, 3-7 ετών, λόγω δικαστικών διενέξεων ή άλλων παρεμβάσεων, είτε να μην υλοποιηθεί καθόλου» είπε ο βουλευτής Ροδόπης.

Μάλιστα, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε ότι το έργο πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα, καθώς από αυτό εξαρτάται η βιωσιμότητα σημαντικών βιομηχανιών της ΒΙΠΕ Κομοτηνής. «Υπάρχουν επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν ανάγκη το δρόμο είτε για την προμήθεια φθηνής πρώτης ύλης είτε για εξαγωγή παραγόμενων προϊόντων στη Βουλγαρία. Αν δεν γίνει το έργο άμεσα, οι βιομηχανίες αυτές θα κλείσουν σύντομα. Ήδη άρχισαν σε μερικές οι απολύσεις» τόνισε ο πρώην Υπουργός, ο οποίος δήλωσε ότι η κυβέρνηση έχει παγώσει ήδη τις πληρωμές στην κατασκευαστική εταιρεία ενώ άνοιξε ήδη και ο διάλογος για την επαναχάραξη του νότιου τμήματος, που θα συνδέει τον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής με την Πάνδροσο.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».
21 Ιουνίου 2020 - 10:44μμ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ, πρώην Υπουργού Παιδείας, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Για πολλές δεκαετίες η ιδεοληψία ήταν η κυρίαρχη δύναμη και η παραπλανητική πυξίδα της ακολουθουμενης πολιτικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Χώρας.
21 Ιουνίου 2020 - 10:32μμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η Επιτροπή Ελληνοκορεατικής Φιλίας συναντήθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τον Πρέσβη της Ν. Κορέας στην Ελλάδα και αντάλλαξαν απόψεις για την εντατικοποίηση των διμερών σχέσεων επ´ ευκαιρία των 60 ετών από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων.
18 Ιουνίου 2020 - 12:41μμ

ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανιδης.