Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97.8» για την Κυβερνητική Προπαγάνδα εναντίον της ΝΔ

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 30/03/2011 στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97.8» για την Κυβερνητική Προπαγάνδα εναντίον της ΝΔ.

«Κάθε φορά, όταν είναι να υποβαθμιστεί η ελληνική οικονομία από τους διεθνείς οίκους, τα φώτα στρέφονται στην ενδεχόμενη εσωστρέφεια της ΝΔ»

«Η ΝΔ ξαφνικά που δεν απασχολεί την επικαιρότητα συχνά όταν κάνει ουσιαστικές πολιτικές προτάσεις, απασχόλησε όλα τα δελτία ειδήσεων, την ημέρα ακριβώς που γινόταν η υποβάθμιση της ελληνικής οικονομίας. Και αυτό θέλετε να το θεωρήσουμε τυχαίο;»

«Ένας άνθρωπος ο οποίος κάθεται αντικειμενικός παρατηρητής απέναντι στον τρόπο με τον οποίον χτίζεται το ειδησεογραφικό περιβάλλον θα δει, το διαπιστώνει και το ίδιο το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, ότι ο χρόνος που δίδεται για την ανάδειξη των εναλλακτικών προτάσεων της ΝΔ είναι ελάχιστος. Αντιθέτως, η ΝΔ απασχολεί σημαντικά την ειδησεογραφία με αρνητικό τρόπο, συγκεκριμένων μέσων όχι όλων, να μην αδικούμε το χώρο σας, όταν συμβαίνει κάτι τραγικό στην κεντρική πολιτική σκηνή εξαιτίας της κακής επιλογής της κυβέρνησης. Δηλαδή, αν σας δείξω τις χρονικές στιγμές στις οποίες προσπάθησαν να πέσουν αρνητικά τα φώτα πάνω στη ΝΔ, όλως τυχαίως είναι οι στιγμές εκείνες που ή υποβαθμίζεται η οικονομία μας ή μπαίνουμε στο ΔΝΤ ή αποτυγχάνει το πρώτο Μνημόνιο και πρέπει να φέρουμε το τρίτο κλπ»

«Θεωρώ ότι η κυβερνητική προπαγάνδα, η οποία έχει τις προεκτάσεις της και στο μιντιακό σύστημα, έχει καταφέρει να κατακτήσει μια τέχνη απόλυτα, την «τέχνη του αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης». Διότι την ώρα που εμείς έπρεπε να συζητούμε για το αν η Ελλάδα έπρεπε να διαπραγματευτεί συγκεκριμένους όρους ενόψει της ένταξής της στο Μηχανισμό, για το αν ο Νταβούτογλου άνοιξε εθνικά θέματα επισκεπτόμενος τη Θράκη, για το αν η τουρκική φρεγάτα απαίτησε από το ιταλικό ερευνητικό πλοίο στο Καστελόριζο να πάρει άδεια από την Τουρκία, εμείς συζητάμε αν οι Τομεάρχες της ΝΔ είπαν ή δεν είπαν… Αυτό εμένα με πονηρεύει»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 2:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 11:52πμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 6:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 1:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 12:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.