Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH 96» για τα Αποτελέσματα των Εκλογών

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 15/11/2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH 96» για τα Αποτελέσματα των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

«Θεωρώ ότι υπήρξαν λάθος χειρισμοί των υποψηφίων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, υπό την έννοια του ότι με τον τρόπο με τον οποίον πολιτεύθηκαν προκάλεσαν από μόνοι τους μια κεντροαριστερή συσπείρωση που είχαμε πολλά χρόνια να δούμε»

«Δεν προκλήθηκε αντίστοιχη συσπείρωση στο κομματικό κοινό της ΝΔ, διότι είχε εμφανιστεί επαρκώς ανεξάρτητη η υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη, με αποτέλεσμα να μην ξυπνήσουν τα πολιτικά αντανακλαστικά της Κεντροδεξιάς»

«Στη Θεσσαλονίκη εκτιμώ ότι επίσης φορτίστηκε ιδεολογικοπολιτικά μια μάχη με λάθος τρόπο και αυτό επέτρεψε τον κ. Μπουτάρη να κάνει συσπείρωση. Με τη δήλωση του Άνθιμου δόθηκε μια συντηρητική χροιά στη μάχη, κάτι το οποίο διευκόλυνε τον κ. Μπουτάρη, παρά τις αδυναμίες του, να συγκινήσει και να συσπειρώσει κάποιες δυνάμεις»

«Παντού η δυναμική δείχνει άνοδο της ΝΔ, απλά σε ορισμένες περιοχές η άνοδος αυτή δεν είναι αρκετή για να σημάνει και ανατροπή»

«Το στοίχημα της επόμενης μέρας: Πρέπει να μιλήσουμε ξεκάθαρα, πρακτικά και να απευθυνθούμε προς όλους αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι απέρριψαν την κυβερνητική πολιτική με αποχή ή λευκό ή άκυρο, προκειμένου να τους πείσουμε ότι εμείς αποτελούμε την εναλλακτική κυβερνητική πρόταση με σοβαρότητα και ευθύνη. Και νομίζω ότι σύντομα θα μπορέσουμε να είμαστε εμείς η κοινωνική πλειοψηφία»

«Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη χάσαμε στο νήμα για 1 έως 2 μονάδες, οι οποίες δυστυχώς ή ευτυχώς ουσιαστικά προσδιορίστηκαν από τη συμπεριφορά της μουσουλμανικής μειονότητας, η οποία ψήφισε το συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ σε ένα ποσοστό 80-20, 80% δηλαδή ψήφισε το ΠΑΣΟΚ και 20% τη ΝΔ. Αυτό είναι μια πρόκληση για την επόμενη μέρα, θα πρέπει να το αναλύσουμε για να αναζητήσουμε τους λόγους για τους οποίους υπάρχει αυτή η υπεροχή εκεί, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι γίνανε και πράγματα τα οποία είναι απαράδεκτα. Δηλαδή συνομίλησαν υπουργοί του ΠΑΣΟΚ με τους ψευδομουφτήδες, υπήρξε καταχρηστική χρησιμοποίηση του κρατικού μηχανισμού σε ορισμένες περιπτώσεις»

«Θα πρέπει να δούμε με ιδιαίτερη ευθύνη και σοβαρότητα το θέμα της Θράκης και κυρίως το θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
3 Απρίλιος 2020 - 3:48μμ

Ανταποκρίθηκε η Κυβέρνηση στο αίτημα των Πρυτανικών Αρχών του ΔΠΘ και στην παρέμβαση του Ε. Στυλιανίδη για νέες εστίες στη Θράκη

Παρά τις έκτακτες συνθήκες που δημιουργεί η εκτεταμένη κρίση στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί αποτελεσματικά. Σε σημερινή συνεδρίαση των συναρμόδιων Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Ανάπτυξης και μετά από διαδικτυακή επικοινωνία με τις Πρυτανικές Αρχές του ΔΠΘ, αποφασίστηκε η έγκριση Φοιτητικών Εστιών για 350 άτομα στην Κομοτηνή και 350 άτομα στην Αλεξανδρούπολη.

TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ

Είμαστε η γενιά που μας αποκαλούσαν «τυχερή», γιατί γεννηθήκαμε σε μια εποχή που τα Ζητούμενα άλλων γενεών θεωρούνταν για μας Αυτονόητα.

Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Η Θράκη άντεξε... Μια κοινωνία ώριμη και συντεταγμένη, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, απόλυτα συντονισμένη με την Ελληνική Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Εθνοφυλακή, απέδειξε ότι μπορεί να προστατέψει τα Ελληνικά και τα Ευρωπαϊκά σύνορα. Η Τουρκική Κυβέρνηση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας επεδίωξε έναν αποσταθεροποιητικό αιφνιδιασμό και αιφνιδιάστηκε η ίδια.
7 Μάρτιος 2020 - 2:58μμ

ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες που προσέφερε ο Δήμος Γλυφάδας για να στηρίξει τον αγώνα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού προκειμένου να διαφυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας στον Έβρο από την επίθεση που δέχονται.
24 Φεβρουάριος 2020 - 10:37πμ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

Στην Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού του Κοινοβουλίου εκλήθησαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ καθηγητής Ν. Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας καθηγητής κ. Καζάζης προκειμένου να παρουσιάσουν το σημαντικό έργο που κάνουν στο εξωτερικό τα Ιδρύματα της Βορείου Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια μιας γόνιμης συζήτησης που ακολούθησε με τους Έλληνες Βουλευτές αίσθησή έκανε η ουσιαστική παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από τη Ροδόπη την οποία συμμερίστηκαν και αρκετοί συνάδελφοι του. Συγκεκριμένα ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης τόνισε:
17 Φεβρουάριος 2020 - 12:40μμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης