Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ANT1 97.2» για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και για το Κυβερνητικό Πρόγραμμα της ΝΔ

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 19/08/2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό «ANT1 97.2» για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και για το Κυβερνητικό Πρόγραμμα της ΝΔ.

Για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

«Βρισκόμαστε σε μια περίοδο προετοιμασίας της ΝΔ, ώστε διορθώνοντας τα λάθη που έχει επισημάνει από την αυτοκριτική που έκανε το χειμώνα που πέρασε, να δημιουργήσει μια νέα δυναμική. Υπ’ αυτή την έννοια αυτό που όλους μας απασχολεί είναι πρώτον να επιλέξουμε τις πιο δυναμικές και αξιόπιστες λύσεις γα τις επερχόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, κυρίως περιφερειακές γιατί εκεί είναι το πολιτικό στοίχημα, στους μεγάλους δήμους και στις περιφέρειες, αλλά την ίδια ώρα να μπορέσουμε να μιλήσουμε και πειστικά για τον εναλλακτικό δρόμο που εμείς προτείνουμε στη μετά – ΔΝΤ εποχή».

«Εμείς αυτό το οποίο έχουμε κάνει μέχρι στιγμής ενόψει αυτών των εκλογών είναι να καλέσουμε τους Έλληνες πολίτες και τις Ελληνίδες, να τοποθετηθούν πολιτικά και πάνω στο μείγμα πολιτικής που έχει επιλέξει να εφαρμόσει η Κυβέρνηση».

Για το Κυβερνητικό Πρόγραμμα της ΝΔ

«Σε πρώτη φάση αυτό το οποίο ξεκινάμε να κάνουμε τώρα είναι να συστήνουμε μια δομή λειτουργική, η οποία θα μπορέσει να «στρατολογήσει» αξιόλογα μυαλά από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, προκειμένου να δουλέψουν πάνω στις σημαντικές ενότητες του Προγράμματος, δηλαδή πάνω στο Τομεακό Πρόγραμμα των 15 Τομέων Διακυβέρνησης, αλλά και στο Χωροταξικό Πρόγραμμα των 13 Περιφερειών της χώρας. Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε ανθρώπους από την ακαδημαϊκή κοινότητα, από την ενεργό και υγιή αγορά και βεβαίως από το χώρο της πολιτικής.

Και βεβαίως είναι πολύ πολύ σημαντικό να μπορέσουμε να μπούμε σε μια νέα εποχή επικοινωνίας με τους ενεργούς πολίτες αυτού του τόπου, εφαρμόζοντας ένα διαδραστικό μοντέλο διαμόρφωσης δυναμικού πολιτικού Προγράμματος που θα δίνει τη δυνατότητα στον κάθε πολίτη τις απόψεις, τις διαμαρτυρίες, τις προτάσεις που έχει να τις καταθέτει με έναν αυτοματοποιημένο τρόπο μέσω του Διαδικτύου στο Κόμμα του και το Κόμμα του να τις ακούει και να τις επεξεργάζεται. Εμείς πιστεύουμε στην ανοιχτή διακυβέρνηση, στην αξιοποίηση των σύγχρονων μέσων, δεν εγκαταλείπουμε ούτε υποτιμούμε την παραδοσιακή επικοινωνία με τις κοινωνικές ομάδες, με τους εργασιακούς χώρους, με τη ζώσα κοινωνία, αλλά θεωρούμε ότι οι νέες τεχνολογίες, όπως έλεγαν κάποτε και στην Αμερική, είναι ο ηλεκτρονικός δρόμος, η ηλεκτρονική λεωφόρος επιστροφής στη Δημοκρατία της Αρχαίας Αθήνας, όπου οι πολίτες αναλαμβάνουν ένα μερίδιο ευθύνης για το μέλλον των ίδιων και του τόπου τους».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.
9 Μάιος 2020 - 2:05πμ

Το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα παρέδωσε στο Μητροπολίτη Παντελεήμωνα ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης

O Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, διασφάλισε το Άγιο Φως και αφού το διατήρησε για αρκετές εβδομάδες στην Αθήνα, μετά τη σχετική χαλάρωση των μέτρων, το έφερε οδικώς στην ιδιαίτερη Πατρίδα του τη Ροδόπη και το παρέδωσε στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμωνα, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό και δήλωσε ότι θα το μεταφέρει σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης θέτοντας το στη διάθεση του κάθε πιστού.