Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟ ΕΝΝΕΑ 98.9» για τα Αποτελέσματα των Εκλογών

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 15/11/2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΡΑΔΙΟ ΕΝΝΕΑ 98.9» για τα Αποτελέσματα των Αυτοδιοικητικών Εκλογών.

«Λάθος χειρισμοί έγιναν αιτία να μπορέσει ο κ. Καμίνης να συσπειρώσει την ευρύτερη κεντροαριστερά»

«Το αποτέλεσμα το οποίο πετύχαμε είναι απολύτως ικανοποιητικό, διότι ανατάσσει τις δυνάμεις της ΝΔ και δημιουργεί μια νέα δυναμική. Την επόμενη μέρα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να στραφούμε στους ανθρώπους που γύρισαν την πλάτη στην κυβερνητική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, και δεν είναι μόνο αυτοί που ψήφισαν εμάς και καταψήφισαν αυτούς, αλλά είναι και τα εκατομμύρια Ελλήνων που δεν προσήλθαν να ψηφίσουν ή προσήλθαν και έριξαν άκυρο, λευκό. Αυτοί αρνήθηκαν την κυβερνητική πολιτική, ακόμα όμως δεν έχουν σχηματοποιήσει θετική ψήφο. Σε αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να απευθυνθούμε με ξεκάθαρο λόγο, με φανερό, καθαρό στίγμα και να τους κερδίσουμε ώστε να διαμορφώσουμε μια ισχυρή κοινωνική συμμαχία την επόμενη μέρα»

«Περίμενα ότι θα χάσει ο κ. Γκιουλέκας από τη στιγμή που ξύπνησε την κεντροαριστερά της Θεσσαλονίκης, δηλαδή θεωρώ ότι κινηθήκαν λίγο συντηρητικά στη Συμπρωτεύουσα οι δυνάμεις που στηριζόταν από τη ΝΔ»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
6 Απρίλιος 2020 - 7:44μμ

Άμεση παρέμβαση Ε. Στυλιανίδη στον διοικητή του ΕΛΓΑ Α. Λυκουρέτζο για τις αγροτικές ζημιές στη Ροδόπη.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Διοικητή του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέτζο είχε σήμερα νωρίς το πρωί ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης.
3 Απρίλιος 2020 - 3:48μμ

Ανταποκρίθηκε η Κυβέρνηση στο αίτημα των Πρυτανικών Αρχών του ΔΠΘ και στην παρέμβαση του Ε. Στυλιανίδη για νέες εστίες στη Θράκη

Παρά τις έκτακτες συνθήκες που δημιουργεί η εκτεταμένη κρίση στην Ελλάδα, η Κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί αποτελεσματικά. Σε σημερινή συνεδρίαση των συναρμόδιων Υπουργών Οικονομικών, Παιδείας και Ανάπτυξης και μετά από διαδικτυακή επικοινωνία με τις Πρυτανικές Αρχές του ΔΠΘ, αποφασίστηκε η έγκριση Φοιτητικών Εστιών για 350 άτομα στην Κομοτηνή και 350 άτομα στην Αλεξανδρούπολη.

TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ

Είμαστε η γενιά που μας αποκαλούσαν «τυχερή», γιατί γεννηθήκαμε σε μια εποχή που τα Ζητούμενα άλλων γενεών θεωρούνταν για μας Αυτονόητα.

Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Η Θράκη άντεξε... Μια κοινωνία ώριμη και συντεταγμένη, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, απόλυτα συντονισμένη με την Ελληνική Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Εθνοφυλακή, απέδειξε ότι μπορεί να προστατέψει τα Ελληνικά και τα Ευρωπαϊκά σύνορα. Η Τουρκική Κυβέρνηση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας επεδίωξε έναν αποσταθεροποιητικό αιφνιδιασμό και αιφνιδιάστηκε η ίδια.
7 Μάρτιος 2020 - 2:58μμ

ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες που προσέφερε ο Δήμος Γλυφάδας για να στηρίξει τον αγώνα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού προκειμένου να διαφυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας στον Έβρο από την επίθεση που δέχονται.