Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 98.9» για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 01/09/2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 98.9» για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

«Ο κ. Σαμαράς στοχεύει στη συσπείρωση όλου του δυναμικού της παράταξης, με στόχο να δοθεί μετωπική μάχη στις επόμενες εκλογές, οι οποίες βεβαίως έχουν τον αυτοδιοικητικό τους χαρακτήρα, αλλά έχουν και μια σημαντική πολιτική διάσταση λόγω της οικονομικής και πολιτικής συγκυρίας. Η δική μας τοποθέτηση είναι ξεκάθαρη. Θεωρούμε ότι το αποτέλεσμα τον εκλογών σαφώς θα επηρεαστεί από τα πρόσωπα και τα τοπικά προγράμματα, αλλά θα έχει και ένα κεντρικό μήνυμα που συνδέεται με την εφαρμογή ή μη του Μνημονίου».

«Οι πολίτες σε αυτές τις εκλογές, κατά τη γνώμη μου, δε θα επιλέξουν μόνο πρόσωπα αυτοδιοίκησης, αλλά θα απαντήσουν και αν εγκρίνουν ή απορρίπτουν το μείγμα πολιτικής που έχει προτάξει ενώπιον του Μνημονίου η Κυβέρνηση».

«Ισχυρή εντολή στο Γιώργο Παπανδρέου σημαίνει και άλλα μέτρα. Αν δηλαδή επικροτηθεί αυτή η πολιτική θα έχουμε δώσει πράσινο φως στην Κυβέρνηση να προχωρήσει ακόμα περισσότερο σε αυτά τα αντιπαραγωγικά και υπερ της ύφεσης μέτρα που μέχρι τώρα έχει εφαρμόσει. Ο προσανατολισμός ο δικός μας είναι εντελώς διαφορετικός. Εμείς πιο πολύ πιστεύουμε στην ανάπτυξη που λείπει ως διάσταση από την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης».

«Βεβαίως οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν το δικό τους χαρακτήρα, αλλά η συγκυρία είναι τέτοια τώρα που τις προσδίδεται και έντονο πολιτικό χρώμα, το οποίο συνδέεται απόλυτα με το μείγμα οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζει η Κυβέρνηση σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.
9 Μάιος 2020 - 2:05πμ

Το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα παρέδωσε στο Μητροπολίτη Παντελεήμωνα ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης

O Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, διασφάλισε το Άγιο Φως και αφού το διατήρησε για αρκετές εβδομάδες στην Αθήνα, μετά τη σχετική χαλάρωση των μέτρων, το έφερε οδικώς στην ιδιαίτερη Πατρίδα του τη Ροδόπη και το παρέδωσε στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμωνα, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό και δήλωσε ότι θα το μεταφέρει σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης θέτοντας το στη διάθεση του κάθε πιστού.