Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99.5» για το Δίλημμα που έθεσε ο Παπανδρέου στη Διακαναλική

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη στις 27/10/2010 στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ 99.5» για το Δίλημμα που έθεσε ο Παπανδρέου στη Διακαναλική.

«Αυτή η κίνηση που έκανε ο κ. Παπανδρέου προχθές με τη συνέντευξή του ή ήταν γκάφα επικοινωνιακή, διότι έκανε τον εαυτό του υπεύθυνο για το οποιοδήποτε κακό αποτέλεσμα ή ήταν μια κίνηση απόγνωσης που επιδίωξε να εκβιάσει κατ’ ουσίαν τους εσωτερικούς του αντιπάλους και ανταγωνιστές πρωτογενώς για να πειθαρχήσουν και να συσπειρωθούν γύρω από τους χρησμένους υποψηφίους και δευτερογενώς τον ίδιο τον κόσμο και την αγορά, τους οποίους απείλησε με εκλογές, προκειμένου να τους αντιστρέψει υπέρ των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ. Κατά τη γνώμη μου ήταν άστοχη ενέργεια και δεν ωφελεί όλη την προσπάθεια που γίνεται».

«Μου κάνει εντύπωση ότι ο κ. Παπανδρέου από τη μέρα που ορκίστηκε Πρωθυπουργός οι αναφορές του δεν είναι προς τους Έλληνες πολίτες και την ελληνική κοινωνία, αλλά είναι προς τα ξένα κέντρα. Αναφέρεται είτε στην Τρόικα, είτε στον Στρος Καν, είτε στο ΔΝΤ, είτε στον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, προσπαθώντας κάθε φορά επικοινωνιακά να δείξει ότι πήρε πολλά μπράβο από αυτούς. Αυτό όμως δεν είναι καθόλου φυσιολογικό στους Ευρωπαίους πολιτικούς. Όλοι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί σέβονται τα διεθνή κέντρα, αλλά πρωτογενώς αναφέρονται στους πολίτες που τους εμπιστεύθηκαν και τους έδωσαν εντολή διακυβέρνησης. Αυτό συνέβη πρώτη φορά, μετά από 1 χρόνο προχθές, με τη συνέντευξη που έδωσε ο κ. Παπανδρέου και συνέβη με τρόπο, κατά τη γνώμη μου, εκβιαστικό προς τον ελληνικό λαό».

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.
9 Μάιος 2020 - 2:05πμ

Το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα παρέδωσε στο Μητροπολίτη Παντελεήμωνα ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης

O Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, διασφάλισε το Άγιο Φως και αφού το διατήρησε για αρκετές εβδομάδες στην Αθήνα, μετά τη σχετική χαλάρωση των μέτρων, το έφερε οδικώς στην ιδιαίτερη Πατρίδα του τη Ροδόπη και το παρέδωσε στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμωνα, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό και δήλωσε ότι θα το μεταφέρει σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης θέτοντας το στη διάθεση του κάθε πιστού.