Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στο ρ/σ "BHMA FM"

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Την Τρίτη 23 Ιουνίου ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μίλησε στον BHMA ΦΜ και τους Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανό για τη συμφωνία και τη στάση της ΝΔ.

Ευρ. Στυλιανίδης: «Πρέπει να δούμε πρώτα τη συμφωνία για να καθορίσουμε τη στάση μας»
«Να καθίσουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις και να καθορίσουν το παραγωγικό σχέδιο του τόπου»

Για τη συμφωνία και τη στάση της ΝΔ:

«Αφήστε να τη δούμε. Υπάρχουν ορισμένες πολύ κρίσιμες πτυχές. Π.χ. θα ανοίξει η συζήτηση για το χρέος; Διότι οι δηλώσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων δε δείχνουν κάτι τέτοιο, που ήταν στόχος της κυβέρνησης. Η κυβέρνηση καθυστερούσε τη διαπραγμάτευση και φόρτωνε με κόστος τον ελληνικό λαό, ενώ ζητούσε να υπάρξει μια πιο σαφής διατύπωση για τη ρύθμιση του χρέους. Να το δούμε πρώτα. Πάντως, αυτή είναι η γενική φιλοσοφία.
Νομίζω ότι πρέπει να γίνει το εξής – και αποτελεί πρόταση: να υπάρξει ωριμότητα και να συνεννοηθούν όλοι για ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα που θα αποτελέσει βάση για το σχεδιασμό του τρίτου Μνημονίου, το οποίο όποιος λέει ότι θα αποφύγει, λέει μεγάλο ψέμα στο λαό. Το φθινόπωρο θα καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με τους δανειστές για να αποφασίσουμε πώς θα καλύψουμε το χρηματοδοτικό κενό του 2016. Θα πρέπει επιτέλους να έχουμε μια εθνική βάση διαπραγμάτευσης. Σας λέω ότι οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να δείξουν ωριμότητα, να συνευρεθούν και να συνεννοηθούν μεταξύ τους και να αναθέσουν -ενόσω είναι η Α ή η Β κυβέρνηση, γιατί δεν μας ενδιαφέρει αυτό- σε ειδικούς ένα σχέδιο για την επιστροφή μας στην παραγωγική οικονομία και την παραγωγική διαδικασία. Αυτή είναι η βάση στην οποία θα χτίσουμε τη νέα μας σχέση με την Ευρώπη. Στα πρακτικά θέματα γιατί να διαφωνήσουμε; Είναι στοιχεία ανωριμότητας (αυτά που είδαμε) και δεν μπορεί να πληρώνει εφ’ όρου ζωής ο λαός και η οικονομία αυτή την ανωριμότητα. Δεν μπορεί οι εγωισμοί και οι μικροκομματικές προσεγγίσεις σήμερα να δημιουργούν χάσμα μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι η ίδια η πατρίδα έχει ανάγκη αυτό το πράγμα.»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».