Ευριπίδης Στυλιανίδης στον Γιώργο Τράγκα

Ηχητικό : 

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρώην βουλευτής και υπουργός της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης, στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Εν Αθήναις» του Γιώργου Τράγκα. Για τα ελληνοτουρκικά εκτίμησε ότι αν οι δημοσκοπήσεις για τον Ερντογάν πάνε καλά, «είναι λιγότερο πιθανή μια πολεμική σύρραξη με την Ελλάδα». Αναφερόμενος μάλιστα στην μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη είπε πως είναι φιλήσυχη και πλήρως ενταγμένη στην ελληνική και την ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Φοβάται, πάντως, να κάνει σχόλιο για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

«Μερικές φορές είμαστε χαβαλέδες. Τα παιδιά δεν φταίνε. Όμως η γειτονική χώρα είναι σε δικτατορία. Δεν μπορείς να μπαίνεις χαλαρά στην άλλη πλευρά. Αν ήταν στα χέρια του από εκεί στρατάρχη θα γίνονταν ανταλλαγή όπως γίνονταν τόσα χρόνια. Δεν ήταν έτσι αυτή τη φορά» σχολίασε για το ζήτημα σημειώνοντας πως με την πράξη του ο Ερντογάν να κρατήσει τους Έλληνες στη φυλακή, ταπεινώνει το ΝΑΤΟ και όχι την ελληνική πλευρά.

Επιτέθηκε στις Βρυξέλλες λέγοντας πως «η Ευρώπη διοικείται από μια δημοσιοϋπαλληλία των Βρυξελλών που δεν έχει ψυχή. Είναι γραφειοκράτες κλεισμένη σε ένα γραφείο χωρίς να μπορούν να ζυγίσουν εάν μπορούν τις λύσεις τους να τις αντέξει μια οικογένεια, μια χώρα».

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υποθήκευσε τον πλούτο της χώρας και πρότεινε μεταρρυθμιστικές πολιτικές. Σημείωσε επίσης πως η ΝΔ πρέπει να ρίξει βάρος στην αποκατάσταση των γνήσιων πατριωτικών αξιών. Ερωτηθείς εάν επανέλθει ο Κώστας Καραμανλής, είπε πως δεν έφυγε ποτέ από την πολιτική και πως στηρίζει το κόμμα του.

Για τον Αλέξη Τσίπρα είπε πως έχει το ταλέντο της επικοινωνίας και είχε την τύχη να κάνει ένα μικρό κόμμα μεγάλο. Είπε πως ο κόσμος χρειάζεται αυτόν που θα του μιλήσει απλά και κατανοητά.

Κληθείς να πει τι μπορεί να κάνει η ΝΔ όταν έρθει στην εξουσία είπε πως προσωπική του άποψη είναι να επιδιώξει το φρέσκο χρήμα. Σημείωσε ότι η ΝΔ επιδιώκει έναν λαϊκό καπιταλισμό με κοινωνικό πρόσωπο.

Για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο είπε πως οφείλει και πετυχαίνει να συνθέτει και να φέρνει πιο κοντά τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας. Σε ερώτηση για τον υπουργό Άμυνας είπε ότι καλός υπουργός Άμυνας είναι αυτός που δέχεται τις απόψεις του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων, καλώντας τον Πάνο Καμμένο να ακούει την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.
Για τις εκλογές είπε πως θα παρθεί τη στιγμή που θα βολεύει τον Τσίπρα και το κόμμα του. Ανέφερε πως η ΝΔ πρέπει να εντατικοποίηση τις προσπάθειας της, να μιλήσει στην ψυχή του Έλληνα και να δώσει μάχη αξιών.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

TO ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ

Είμαστε η γενιά που μας αποκαλούσαν «τυχερή», γιατί γεννηθήκαμε σε μια εποχή που τα Ζητούμενα άλλων γενεών θεωρούνταν για μας Αυτονόητα.

Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Η Θράκη άντεξε... Μια κοινωνία ώριμη και συντεταγμένη, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, απόλυτα συντονισμένη με την Ελληνική Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις και την Εθνοφυλακή, απέδειξε ότι μπορεί να προστατέψει τα Ελληνικά και τα Ευρωπαϊκά σύνορα. Η Τουρκική Κυβέρνηση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας επεδίωξε έναν αποσταθεροποιητικό αιφνιδιασμό και αιφνιδιάστηκε η ίδια.
7 Μάρτιος 2020 - 2:58μμ

ΑΝΤΙΑΣΦΥΞΙΟΓΟΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΟΙΡΑΣΕ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες που προσέφερε ο Δήμος Γλυφάδας για να στηρίξει τον αγώνα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού προκειμένου να διαφυλάξουν τα σύνορα της Ελλάδας στον Έβρο από την επίθεση που δέχονται.
24 Φεβρουάριος 2020 - 10:37πμ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

Στην Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού του Κοινοβουλίου εκλήθησαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ καθηγητής Ν. Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας καθηγητής κ. Καζάζης προκειμένου να παρουσιάσουν το σημαντικό έργο που κάνουν στο εξωτερικό τα Ιδρύματα της Βορείου Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια μιας γόνιμης συζήτησης που ακολούθησε με τους Έλληνες Βουλευτές αίσθησή έκανε η ουσιαστική παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας από τη Ροδόπη την οποία συμμερίστηκαν και αρκετοί συνάδελφοι του. Συγκεκριμένα ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης τόνισε:
17 Φεβρουάριος 2020 - 12:40μμ

ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Τ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΓΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Γ. ΓΚΑΡΑΝΗ

Τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηναίων Γιάννης Γκαράνης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Ν. Χαραλαμπίδης
17 Φεβρουάριος 2020 - 12:18μμ

ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΝ 16/02/2020

100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ του Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου