Μήνυμα για την επέτειο της ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας

Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή ο απολογισμός της παράταξης αυτής ταυτίζεται με τα πιο σημαντικά γεγονότα της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας:

•    Η εδραίωση της ποιοτικότερης και σταθερότερης δημοκρατίας στην σύγχρονη ελληνική ιστορία το 1974.
•    Η αντιμετώπιση και η νίκη κατά της φτώχιας που έδωσε ίσες ευκαιρίες σε χαμηλά και μεσαία εισοδήματα ν’ αναπτυχθούν μαζί με την χώρα.
•    Η ένταξη της πατρίδας μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια που συνοδεύτηκε με σταθερότητα και ποιοτική ανάπτυξη.
•    Οι επιτυχίες στην διεθνή πολιτική όπου η Ελλάδα πρωταγωνίστησε με κορύφωση την διοργάνωση των τελευταίων Ολυμπιακών Αγώνων.
•    Η συστηματική προσπάθεια για κοινωνική δικαιοσύνη, διαφανή και αποτελεσματική διαχείριση των δημοσίων οικονομικών, ποιοτική ανάπτυξη, ουσιαστική αποκέντρωση και σεβασμό προς τον πολίτη.

Είναι μερικά  από τα κύρια χαρακτηριστικά που σηματοδοτούν το μέχρι τώρα πέρασμα της Νέας Δημοκρατίας από την διακυβέρνηση του τόπου. Η παράταξη αυτή, η οποία ολοκλήρωσε έναν σημαντικό κύκλο, συνεχίζει δυναμικά τη νέα της προοπτική.

Η νέα κυβέρνηση Καραμανλή πρωτοστατεί στις σύγχρονες μεταρρυθμίσεις. Αποδεικνύει ότι με ευθύνη και σοβαρότητα διαχειρίζεται την οικονομία της χώρας αντιμετωπίζοντας με ανθεκτικότητα και δύναμη τις δυσμενείς διεθνείς οικονομικές εξελίξεις. Μεταρρυθμίζει τα πάντα γύρω της, καταγράφοντας τις πρώτες επιτυχίες: Η απελευθέρωση των λιμανιών και των χερσαίων και εναέριων μεταφορών, η ολοκληρωμένη μεταρρύθμιση στο χώρο της παιδείας, η επανίδρυση του κράτους, η μετεξέλιξη της Ελλάδος από παρατηρητή σε πρωταγωνιστή της διεθνούς ενεργειακής διπλωματίας, η εδραίωση του πρωταγωνιστικού μας ρόλου στην νοτιοανατολική Ευρώπη, αποτελούν μερικούς από τους πρώτους στόχους που επιτυγχάνονται από τη νέα κυβέρνηση Καραμανλή.

Η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού συνεχίζει να εμπιστεύεται και να υποστηρίζει την παράταξη αυτή, η οποία έχει την δυνατότητα να ενσωματώνει και να εκφράζει την σύγχρονη γενιά της κάθε εποχής, μπαίνοντας μπροστά στα δύσκολα και καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες που συνεχώς οδηγούν τον τόπο μας προς το καλύτερο.

Η Νέα Δημοκρατία μετά από τόσα χρόνια, συνεχίζει να είναι η πιο φρέσκια, σύγχρονη και δυναμική πολιτική δύναμη, η οποία ξέρει ν’ αντεπεξέρχεται στα δύσκολα και να επιτυγχάνει αποτελέσματα για όλους.


Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.