Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ...

Λίγος χρόνος απομένει για την κρίσιμη εκλογική μάχη, που θα προσδιορίσει τις εξελίξεις στη χώρα μας, όσον αφορά στον προσανατολισμό της κατά τη μεταμνημονιακή εποχή. Η επιδιωκόμενη εκλογική νίκη του Κ. Μητσοτάκη πρέπει να συνοδευτεί από ιδεολογική κυριαρχία και ισχυρή λαϊκή νομιμοποίηση, ώστε να αποτελέσει τη βάση για τις δύσκολες αλλαγές που απαιτούνται μετά και να διασφαλίσει αντοχή και δύναμη στη νέα κυβέρνηση.
Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην πορεία του προς τη νίκη πρέπει να ταυτιστεί με το εύρος ολόκληρης της Παράταξης και πειστικά, ενωτικά, συνθετικά και δημιουργικά να την εκφράσει, οργανώνοντας παράλληλα όλα τα αναγκαία ανοίγματα προς άλλους χώρους. Ανοίγματα όμως που θα επιβεβαιώνουν την υπεροχή των ιδεών μας, την κυριαρχία των αξιών μας και την αποδοχή των πολιτικών μας, χωρίς συμβιβασμούς και αλλοιώσεις στο DNA της «Παράταξης των Μεγάλων Επιλογών».
Η Νέα Δημοκρατία οφείλει με πείσμα, δυναμισμό και ρεαλισμό να υπερασπιστεί τη Μεσαία Τάξη που καταστρέφεται από μια κυβέρνηση που διευρύνει το χάσμα φτωχών και πλουσίων. Έχει χρέος να πολεμήσει τις Ταξικές Πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ που καθιστούν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Καλείτε να εκφράσει το Μεσαίο Χώρο του μέτρου και της μετριοπάθειας, της λογικής και του ρεαλισμού, της δημιουργίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Στη αντιπαράθεση μεταξύ ελιτισμού και λαϊκισμού, η ΝΔ μπορεί να αντιτάξει την υπεροχή του Φιλελεύθερου Μεταρρυθμιστή συνδυασμένη με την αυτοπεποίθηση της γνήσια Λαϊκής Παράταξης που υπερασπίζεται διαχρονικά την αξιοσύνη, την ισότητα των ευκαιριών, την κοινωνική δικαιοσύνη.
Η ΝΔ έχει την εμπειρία και τη γνώση να αναδείξει νέες ιδέες για την ανασυγκρότηση της χώρας, που θα γεννούν φρέσκο πλούτο, χωρίς να εξαντλούν φορολογικά τους Έλληνες και θα παράγουν νέες θέσεις εργασίας, χωρίς να γιγαντώνουν το δημόσιο.
Υπάρχουν πρόσωπα, υπάρχουν σύμβολα, υπάρχουν πολιτικές που μπορούν συνδυαστικά και συμπληρωματικά να συνυπάρξουν σε ένα πειστικό μίγμα, όπως άλλωστε έγινε πάντα πριν τις μεγάλες μας νίκες.
Μόνο η ηγεσία έχει τη δύναμη και την ευκαιρία να προκαλέσει αυτή τη συνέυρεση δυνάμεων, να δημιουργήσει κοινωνικές συμμαχίες, να αποκαλύψει το πραγματικό πρόσωπο των αντιπάλων και να εμπνεύσει μέσα από την οριοθέτηση ενός σύγχρονου Εθνικού Οράματος που μέσα του θα χωρούν τα όνειρα όλων των Ελλήνων. Σε ένα τέτοιο κάλεσμα κανείς δεν δικαιούται να απουσιάσει. Το Συνέδριο μπορεί να αποτελέσει μια τέτοια ευκαιρία.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.