Ζητούμε τη θετική ψήφο των πολιτών

Διεκδικούμε τη θετική ψήφο των πολιτών

Του Ευριπίδη Στυλιανίδη
Βουλευτή Ροδόπης
Γραμματέα Προγράμματος ΝΔ

*Δημοσιεύτηκε στην εφοημερίδα MetroWeekend την Κυριακή 27/05/2012

Η εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου αποτελεί τη σημαντικότερη καμπή της μεταπολίτευσης καθώς θα καθορίσει το μέλλον της Πατρίδας μας για την επόμενη δεκαετία. Στις ερχόμενες εκλογές αναμετρώνται οι δυνάμεις που πιστεύουν στην Ελλάδα της Ευρώπης και στην Κοινωνική Οικονομία της Αγοράς με ένα μωσαϊκό αριστερών κινημάτων που δημαγωγούν, με ουτοπικές προτάσεις, χάδι στα αυτιά των απογοητευμένων Ελλήνων, αντιευρωπαϊκό μένος και εύκολες τοποθετήσεις που ακούγονται ρηξικέλευθες την ίδια ώρα που δολοφονούν τη λογική και ξεκολλούν τη χώρα από την Ευρώπη.

Η ευθύνη των πολιτικών της Κεντροδεξιάς στη μάχη αυτή είναι μεγάλη. Πρέπει να πείσουμε τους απογοητευμένους Έλληνες ότι μπορούμε μαζί με την Ευρώπη να οργανώσουμε την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας.
Πρέπει να ζητήσουμε τη θετική ψήφο των πολιτών. Οφείλουμε να αναδείξουμε τα πλεονεκτήματά μας που είναι οι Ιδέες και το Πρόγραμμά μας και όχι μόνο τα μειονεκτήματα των άλλων

Οι Ιδέες μας απέδειξαν ότι αντέχουν στο χρόνο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση του Αντενάουερ, του Ντ’ Εσταίν και του Καραμανλή χτίστηκε πάνω στον αξιακό κώδικα της Κοινωνικής Οικονομίας της Αγοράς, που οδήγησε την Ευρώπη από την καταστροφή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην ευημερία και την εμπέδωση της δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η κυρίαρχη πολιτική έκφραση της ευρωπαϊκής αντίληψης στην Ελλάδα, που απέδειξε, όποτε χρειάστηκε, ότι ξέρει να διαπραγματεύεται αποτελεσματικά τα εθνικά συμφέροντα. Η παράταξη που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είναι και σήμερα η μόνη δύναμη που διαθέτει ολοκληρωμένο πρόγραμμα δεκαετίας, τη «Συμφωνία Εμπιστοσύνης 2012-2021», η οποία προσδιορίζει με σαφήνεια όχι μόνο τη διαχείριση της ουράς του Μνημονίου αλλά και το σχέδιο οργάνωσης της εξόδου στις αγορές.

Η Νέα Δημοκρατία διαθέτει το πολιτικό προσωπικό, την ισχυρή βούληση και το ολοκληρωμένο σχέδιο που απαιτείται για να επιτύχει μαζί με την Ευρώπη την αποκατάσταση της κοινωνικής συνοχής, την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, τη διατήρηση της Ελλάδας στον σκληρό πυρήνα της Ε.Ε. και την απελευθέρωση των δυνάμεων του ελληνισμού, ώστε να ξαναπρωταγωνιστήσει στο νέο διεθνές περιβάλλον.

Αυτό που χρειάζεται είναι η ισχυρή εντολή των Ελλήνων στις 17 Ιουνίου.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 3:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.