ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΛΥΠΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΚΗ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Την άποψη του για την ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών έδωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ροδόπης κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης ο οποίος πριν φτάσει το επίμαχο θέμα στο κοινοβούλιο προς συζήτηση είχε δημοσιοποιήσει τις μακροπρόθεσμες και μεσοπρόθεσμες επιπτώσεις αυτής της συμφωνίας.

Ο κος Στυλιανίδης δήλωσε “Νιώθω πληγωμένος σαν Θρακιώτης και σαν Βορειοελλαδίτης που κάποιοι προτίμησαν στο βωμό της προσωπικής τους εξουσίας και επιβίωσης, να αθετήσουν αρχές και αξίες για τις οποίες αυτό το Έθνος και αυτή η πατρίδα έχει χύσει πολύ αίμα στο παρελθόν”

Και συνέχισε λέγοντας ” ελπίζω, εύχομαι και πιστεύω ότι η ένωση των δυνάμεων των Ελλήνων, εντός και εκτός Ελλάδας, θα επιτρέψει στην πολιτική ηγεσία που θα αναδειχθεί μετά από τις εκλογές που θα γίνουν σύντομα, να διορθώσει όσο γίνεται το λάθος αυτό το οποίο έγινε και να μην επιτρέψει να ξαναγίνουν τέτοιου είδους υποχωρητικές ενέργειες από καμία ελληνική κυβέρνηση πια”

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.