Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.

Αθήνα, 12 Μαΐου 2020

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Αγαπητοί φίλοι,

Η παγκόσμια υγειονομική κρίση συνέβαλε, ώστε να συνειδητοποιήσουμε όλοι την υπεραξία του αγαθού της ζωής και της ανθρώπινης υγείας.
Άλλαξε η καθημερινότητα μας. Ιεραρχήσαμε από την αρχή τις αξίες μας και συνειδητοποιήσαμε ότι η ανευθυνότητα του ενός μπορεί να μας καταστρέψει όλους. Όλοι όμως μπορεί να μην είναι αρκετοί, για να σώσουν τον ένα.
Σε αυτές τις κρίσιμες για την ανθρωπότητα και την πατρίδα μας ώρες αναδείχθηκε η υπεύθυνη στάση της ελληνικής πολιτείας που ιεράρχησε τη ζωή πάνω από την οικονομία, γλιτώνοντας την κοινωνία από βαρύ φόρο αίματος. Η ατομική ευθύνη των πολιτών συνδυασμένη με την υπεύθυνη στάση της κυβέρνησης συνέβαλε στο να ανακτήσει η Ελλάδα την διεθνή της αξιοπιστία. Σημαντικοί πρωταγωνιστές αυτής της δύσκολης μάχης ήταν και παραμένουν οι αφανείς ήρωες της πρώτης γραμμής, οι νοσηλεύτριες και οι νοσηλευτές. Όλοι αυτοί μαζί με το ιατρικό προσωπικό με ζήλο και αυταπάρνηση δε δίστασαν ούτε λεπτό, δεν υπολόγισαν ούτε στιγμή τη ζωή και την υγεία τους. Έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, για να σταθούν δίπλα σε όλους όσους δοκιμάζονται εκπέμποντας το ισχυρότερο μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Όλους αυτούς τους ανθρώπους, σήμερα, τους τιμούμε στο πλαίσιο του παγκόσμιου εορτασμού της ημέρας του νοσηλευτή.
Εκ μέρους της τοπικής κοινωνίας της Ροδόπης και επ’ ευκαιρία αυτού του εορτασμού θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για ό,τι κάνατε και συνεχίζετε να κάνετε για το τόπο μας. Σας διαβεβαιώνω ότι τόσο η ελληνική Κυβέρνηση όσο και η ελληνική Πολιτεία πρέπει να κάνει ό,τι είναι δυνατό για να στηρίξει τον τομέα της υγείας αλλά και ειδικότερα το Νοσοκομείο Κομοτηνής.
Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα από το γεγονός ότι οι τοποθετήσεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό ξεπέρασαν τις σαράντα, καλύπτοντας για πρώτη ίσως φορά με πληρότητα τις ανάγκες που ανέκυψαν, ενώ από το υπουργείο και τη διοίκηση του νοσοκομείου αναπτύχθηκαν όλες οι απαιτούμενες πρωτοβουλίες για την προστασία και την ασφάλεια του προσωπικού καθώς τη διασφάλιση του απαιτούμενου τεχνολογικού εξοπλισμού.
Εύχομαι σε όλους σας να είστε γεροί για να συνεχίσετε με επιτυχία το δύσκολο έργο σας αναδεικνύοντας καινούρια θετικά πρότυπα στην κοινωνίας μας.

Φιλικά,

Ευριπίδης Στυλιανίδης

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.
9 Μάιος 2020 - 2:05πμ

Το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα παρέδωσε στο Μητροπολίτη Παντελεήμωνα ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης

O Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, διασφάλισε το Άγιο Φως και αφού το διατήρησε για αρκετές εβδομάδες στην Αθήνα, μετά τη σχετική χαλάρωση των μέτρων, το έφερε οδικώς στην ιδιαίτερη Πατρίδα του τη Ροδόπη και το παρέδωσε στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμωνα, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό και δήλωσε ότι θα το μεταφέρει σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης θέτοντας το στη διάθεση του κάθε πιστού.
22 Απρίλιος 2020 - 12:18μμ

Δημόσιο «Ευχαριστώ» του Ευριπίδη Στυλιανίδη στον κ. Π. Γερμανό, ιδιοκτήτη της Olympia Group για τη μεγάλη χορηγία του στο Ν. Ροδόπης.

Με μια ανοιχτή επιστολή του ο Βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του Ομίλου Olympia Group κ. Πάνο Γερμανό για τη μεγάλη χορηγία του στη Θράκη και ειδικότερα στη Ροδόπη, που δείχνει το δρόμο της προσφοράς και προς άλλους Ομίλους της περιοχής και όχι μόνο.