ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β´ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Σ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β´ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Σ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Πάνω από 1000 πολίτες, Μακεδόνες και Θράκες, παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του Βουλευτή Β Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη «με αίσθημα ευθύνης» των εκδόσεων Ινφογνώμων, όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
Το βιβλίο παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο Porto στη Θεσσαλονίκη. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας Α.Τζιτζικώστας και ο προεδρος ΠΕΔ δήμαρχος Δ.Θεσσαλονίκης κ.Λ. Κυρίζογλου.
Μίλησαν επίσης ο Καθηγητής Α.Συρίγος, ο εκδότης-αναλυτής Σ.Καλεντερίδης και έκλεισε ο συγγραφέας Σ.Αναστασιάδης. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Μ.Κοττάκης.
Τόσο ο συγγραφέας όσο και οι άλλοι ομιλητές ήταν αποκαλυπτικοί, όσον αφορά τον πατριωτικό, ψύχραιμο και στιβαρό εθνικό ρόλο του τ. Βουλευτή Ροδόπης Ε. Στυλιανίδης, ο οποίος συντόνισε,όπως είπαν ως Υπουργός, σημαντικές νομοθετικές και πολιτικές πρωτοβουλίες μαζί με τον Σ. Αναστασιάδη, για την προώθηση εθνικών πολιτικών στη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Β. Ήπειρο, την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων, Μικρασιατών και Θρακών και άλλα θέματα.
Ο Σ. Αναστασιάδης μάλιστα αποκάλυψε ότι «δύο τουλάχιστον πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας πρότειναν στον Ευριπίδη να μετακομίσει στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αυτός όμως αρνήθηκε. Έμεινε αφοσιωμένος στη Θράκη και τους συμπατριώτες του βάζοντας το εθνικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό όφελος και πληρώνοντας άδικα το τίμημα μένοντας εκτός Κοινοβουλίου...»
Η παρέμβαση του Ευριπίδη Στυλιανίδη συγκίνησε το ακροατήριο, διότι αναφέρθηκε στην προσφυγική ιστορία της οικογενείας του παραλληλίζοντας τη διαδρομή του με αυτή του Πόντιου Σάββα Αναστασιάδη και τόνισε ότι
«Συναντηθήκαμε στην ίδια πολιτική σχολή σκέψης και στο ίδιο κοινοβουλευτικό μετερίζι και δεθήκαμε από την κοινή μας πίστη στις αναλοίωτες αξίες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Ο Σάββας κέρδισε την εκτίμηση μου διότι δε δίστασε να συγκρουστεί ακόμα και με την ηγεσία του κόμματος του, για να υπερασπιστεί όχι το προσωπικό αλλά το εθνικό συμφέρον. Σήμερα είναι λίγοι οι πολιτικοί που απέμειναν να παλεύουν όρθιοι για τις αξίες τους. Αυτοι όμως οι πολιτικοί που προτάσσουν και οριοθετούν τον γνήσιο πατριωτισμό, από τον εθνομηδενισμό και τον εθνικισμό είναι η ζωντανή ελπίδα της πατρίδας μας. Αυτοί δεν αναφέρονται μόνο στο λαό, δηλαδή στους ψηφοφόρους, αλλά στο έθνος, δηλαδή στους νεκρούς και τους αγέννητους Έλληνες, στους πατεράδες και τους παππούδες μας όπου οφείλουμε την ελευθερία και τη δημοκρατία μας, αλλά κυρίως στα παιδιά μας στα οποία χρωστάμε μια καλύτερη Ελλάδα...»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.