ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β´ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Σ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β´ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Σ.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Πάνω από 1000 πολίτες, Μακεδόνες και Θράκες, παραβρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του Βουλευτή Β Θεσσαλονίκης Σάββα Αναστασιάδη «με αίσθημα ευθύνης» των εκδόσεων Ινφογνώμων, όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
Το βιβλίο παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο Porto στη Θεσσαλονίκη. Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Περιφερειάρχης Κ.Μακεδονίας Α.Τζιτζικώστας και ο προεδρος ΠΕΔ δήμαρχος Δ.Θεσσαλονίκης κ.Λ. Κυρίζογλου.
Μίλησαν επίσης ο Καθηγητής Α.Συρίγος, ο εκδότης-αναλυτής Σ.Καλεντερίδης και έκλεισε ο συγγραφέας Σ.Αναστασιάδης. Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος Μ.Κοττάκης.
Τόσο ο συγγραφέας όσο και οι άλλοι ομιλητές ήταν αποκαλυπτικοί, όσον αφορά τον πατριωτικό, ψύχραιμο και στιβαρό εθνικό ρόλο του τ. Βουλευτή Ροδόπης Ε. Στυλιανίδης, ο οποίος συντόνισε,όπως είπαν ως Υπουργός, σημαντικές νομοθετικές και πολιτικές πρωτοβουλίες μαζί με τον Σ. Αναστασιάδη, για την προώθηση εθνικών πολιτικών στη Θράκη, τη Μακεδονία, τη Β. Ήπειρο, την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων, Μικρασιατών και Θρακών και άλλα θέματα.
Ο Σ. Αναστασιάδης μάλιστα αποκάλυψε ότι «δύο τουλάχιστον πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας πρότειναν στον Ευριπίδη να μετακομίσει στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, αυτός όμως αρνήθηκε. Έμεινε αφοσιωμένος στη Θράκη και τους συμπατριώτες του βάζοντας το εθνικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό όφελος και πληρώνοντας άδικα το τίμημα μένοντας εκτός Κοινοβουλίου...»
Η παρέμβαση του Ευριπίδη Στυλιανίδη συγκίνησε το ακροατήριο, διότι αναφέρθηκε στην προσφυγική ιστορία της οικογενείας του παραλληλίζοντας τη διαδρομή του με αυτή του Πόντιου Σάββα Αναστασιάδη και τόνισε ότι
«Συναντηθήκαμε στην ίδια πολιτική σχολή σκέψης και στο ίδιο κοινοβουλευτικό μετερίζι και δεθήκαμε από την κοινή μας πίστη στις αναλοίωτες αξίες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού. Ο Σάββας κέρδισε την εκτίμηση μου διότι δε δίστασε να συγκρουστεί ακόμα και με την ηγεσία του κόμματος του, για να υπερασπιστεί όχι το προσωπικό αλλά το εθνικό συμφέρον. Σήμερα είναι λίγοι οι πολιτικοί που απέμειναν να παλεύουν όρθιοι για τις αξίες τους. Αυτοι όμως οι πολιτικοί που προτάσσουν και οριοθετούν τον γνήσιο πατριωτισμό, από τον εθνομηδενισμό και τον εθνικισμό είναι η ζωντανή ελπίδα της πατρίδας μας. Αυτοί δεν αναφέρονται μόνο στο λαό, δηλαδή στους ψηφοφόρους, αλλά στο έθνος, δηλαδή στους νεκρούς και τους αγέννητους Έλληνες, στους πατεράδες και τους παππούδες μας όπου οφείλουμε την ελευθερία και τη δημοκρατία μας, αλλά κυρίως στα παιδιά μας στα οποία χρωστάμε μια καλύτερη Ελλάδα...»

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
8 Σεπτέμβριος 2020 - 4:55μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΔΑΠ

Με δεδομένο το πρόβλημα που προέκυψε στη Ροδόπη και πανελλαδικά με τη λειτουργία τον ΚΔΑΠ λόγω της αυξημένης ζήτησης από οικογένειες που έχουν ανάγκη για τα παιδιά τους, ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έκανε παρέμβαση στο αρμόδιο υπουργείο ενημερώνοντας για την ένταση του προβλήματος στο νόμο Ροδόπης και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να αντιμετωπίσει το ζήτημα.
3 Σεπτέμβριος 2020 - 2:41μμ

ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ 2019 ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα παραδόθηκε η νέα επιστημονική μελέτη του Βουλευτή Ροδόπης και Προέδρου της Επιτροπής Αναθεώρησης του Συντάγματος Δρ. Ευριπίδη Στυλιανίδη.
24 Αύγουστος 2020 - 6:09μμ

Ευριπίδης Στυλιανίδης προς Πρυτανικές Αρχές ΔΠΘ: «Οι φοιτητές πρέπει να έλθουν πάλι στην Κομοτηνή»

Σημαντική συνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Πρώην Υπουργός Παιδείας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Καθηγητή κ. Αλέκο Πολυχρονίδη και τους Αντιπρυτάνεις κ. Μαρία Μιχαλοπούλου και κ. Φώτη Μάρη.
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.