Σειρά εκπαιδευτικών βιβλίων απο ιδιωτική συλλογή προσέφερε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στο Γυμνάσιο Ιάσμου

Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρόνιας, ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης πήρε την πρωτοβουλία μετά από συνεννόηση με τη Διευθύντρια Εκπαίδευσης κ. Μ. Κοσμίδου, να μεταφερθούν από την Αθήνα και να προσφερθούν στη δανειστική σχολική βιβλιοθήκη του Γυμνασίου του Ιάσμου, σημαντικός αριθμός εκπαιδευτικών βιβλίων από μεγάλη ιδιωτική συλλογή του Ιωάννη Κομνηνού μαζί με την αντίστοιχη βιβλιοθήκη. Η πρωτοβουλία αυτή συμπληρώνει εμπράκτως το ενδιαφέρον του για τις σχολικές υποδομές του δήμου, μια που πριν μερικά χρόνια ήταν αυτός που ως Υπουργός συνέβαλε στην ολοκλήρωση των Σύγχρονων Εκπαιδευτηρίων του οικισμού, τα οποία ουδέποτε επισήμως εγκαινιάστηκαν.

Τη συλλογή των εκατοντάδων χρήσιμων βιβλίων παρέλαβε η Διευθύντρια του Γυμνασίου μαζί με το εκπαιδευτικό προσωπικό και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Σε σχετική της δήλωση η διευθύντρια του Γυμνασίου, κ. Πατίρη ευχαρίστησε τον πρώην Υπουργό Παιδείας και τ. Βουλευτή Ροδόπης για την προσφορά του τονίζοντας: "Είναι σημαντικές τέτοιες πρωτοβουλίες στις μέρες μας διότι δείχνουν το δρόμο της προσφοράς και της ευαισθητοποίησης για την εκπαίδευση. Ευχαριστούμε τον Υπουργό κ. Στυλιανίδη για την πρωτοβουλία του, τον χορηγό κ. Ι. Κομνηνό και τη μεταφορική εταιρεία Βεηνόγλου για την προσφορά. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ως νέα διεύθυνση μια σύγχρονη δανειστική βιβλιοθήκη που θα διευκολύνει τα παιδιά μας. Μακάρι η πρωτοβουλία του κ. Στυλιανίδη να έχει συνέχεια και να βρει μιμητές".

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ του Ιάσμου προς τον Ευριπίδη Στυλιανίδη πρώτον διότι αυτός δρομολόγησε και ολοκλήρωσε αυτό το σύγχρονο σχολικό συγκρότημα που βλέπετε ως αρμόδιος Υπουργός και δεύτερον διότι δεν ξεχνά ακόμα και στις δύσκολες σημερινές συνθήκες τον Ίασμο και κυρίως τη νεολαία του", τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Χαράλαμπος Σαχουλίδης.

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης υπογράμμισε ότι: "Είναι καθήκον όλων μας να στηρίξουμε τον Ίασμο, ένα από τα πιο όμορφα, ιστορικά, δυναμικά αλλά και σκληρά δοκιμαζόμενα μέρη του νομού μας. Τόσο με την υλοποίηση των σχολικών υποδομών παλιότερα, όσο και με τη σημερινή πρωτοβουλία δωρεάς των βιβλίων στην τοπική γυμνασιακή νεολαία, επιθυμώ να αφυπνίσω το αθηναϊκό κέντρο και όχι μόνο, να ενθαρρύνω την πολιτεία και όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς να επεκτείνουν τέτοιες δωρεές και πρωτοβουλίες προς την περιοχή μας. Οφείλουμε να στηρίξουμε τη νεολαία μας, να ενισχύσουμε την εκπαίδευσή της, να ξαναζωντανέψουμε την ελπίδα της. Το δικαιούται ο Ίασμος περισσότερο από όλους. Το αξίζει η Ροδόπη. Προσωπικά πάντως θα συνεχίσω αυτόν τον αγώνα που σήμερα ξεκίνησε από εδώ..."

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».
21 Ιουνίου 2020 - 10:44μμ

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ του Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ, πρώην Υπουργού Παιδείας, Επικ. Καθηγητή Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Για πολλές δεκαετίες η ιδεοληψία ήταν η κυρίαρχη δύναμη και η παραπλανητική πυξίδα της ακολουθουμενης πολιτικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση της Χώρας.
21 Ιουνίου 2020 - 10:32μμ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ Ν.ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Η Επιτροπή Ελληνοκορεατικής Φιλίας συναντήθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο με τον Πρέσβη της Ν. Κορέας στην Ελλάδα και αντάλλαξαν απόψεις για την εντατικοποίηση των διμερών σχέσεων επ´ ευκαιρία των 60 ετών από την έναρξη των διπλωματικών σχέσεων.
18 Ιουνίου 2020 - 12:41μμ

ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανιδης.