Π. Δούκας: "Πανέμορφη πόλη η Κομοτηνή, μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης"

"Σε ένα ευρύ ακροατήριο απευθύνθηκε ο τέως υπουργός πριν λίγη ώρα, βράδυ Σαββάτου, στο ξενοδοχείο "

Ο Σύνδεσμος Επενδυτών και Διαδικτύου / Hellenic Investors Association και τα τμήματα Ahepa HJ-20 Orfeus, Daughters of Penelope D423 Niriides Κομοτηνής πραγματοποίησαν, πριν λίγη ώρα βράδυ Σαββάτου 24 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Ανατολία στην Κομοτηνή, εκδήλωση – ομιλία με επίσημο προσκεκλημένο – ομιλητή τον πρώην υφυπουργό Οικονομικών Πέτρο Δούκα, ο οποίος ανάπτυξε το θέμα "η Ελλάδα στον κόσμο που αλλάζει".

Ο πρόεδρος ΑΧΕΠΑ Ροδόπης και εκπρόσωπος βορείου Ελλάδος Συνδέσμου Επενδυτών και Διαδικτύου Γιάννης Τζαμπάζης χαρακτήρισε τον κεντρικό ομιλητή ως "άνθρωπο με πολύ βαρύ βιογραφικό τον οποίο όλοι γνωρίζουμε", ενώ ευχαρίστησε και τον τέως υπουργό και πρώην βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο οποίος λειτούργησε ως "σύνδεσμος" για την παρουσία του κου Δούκα.

Από πλευράς του ο κος Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον κεντρικό ομιλητή για ό, τι έχει κάνει για την περιοχή και ευρύτερα την χώρα από πόστα ευθύνης και ανέδειξε πως ο κος Δούκας είναι "ένα πρόσωπο που συνδυάζει την μάχιμη πολιτική, με την καθημερινότητα και την γνώση της αγοράς". Κατά τον κο Στυλιανίδη ζητούμενο είναι σήμερα να βρούμε ανθρώπους που έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν το τρίπτυχο οικονομία, πολιτική και κοινωνία, να τα συνδυάσουν με ένα τρόπο τέτοιο που θα παράξει αποτέλεσμα για τους ανθρώπους, το κράτος και την πραγματική οικονομία.

Αναφορικά με τις δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, λίγο πριν την κεντρική του ομιλία, ο υφυπουργός χαρακτήρισε την Κομοτηνή "μια πανέμορφη πόλη, με μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης" και έδωσε το πολιτικό στίγμα: "Αυτή η χώρα μπορεί σε οκτώ μήνες να φέρει τα πάνω-κάτω". Κατά τον τέως υφυπουργό Οικονομίας η χώρα μας έχει "αναξιοποίητες δυνάμεις" τις οποίες πρέπει να ενεργοποιήσει. Επίσης "αν κάνουμε κάποιες σωστές κινήσεις, απελευθερώσουμε την δημιουργικότητα του Έλληνα και πείσουμε τους ξένους ότι αξίζει να βάλουν τα χρήματά τους εδώ, η χώρα αυτή μπορεί να βρει ρυθμούς ανάπτυξης πάνω από 4%, να αρχίσει ο κόσμος που έχει ξενιτευτεί να επιστρέφει και να γίνονται καλύτερα πράγματα για τα εισοδήματα του μέσου Έλληνα", όπως είπε.

Την ομιλία παρακολούθησε ένα πολυσυλλεκτικό κοινό πολιτών, που δραστηριοποιούνται πολιτικά, επιχειρηματικά και με άλλους τρόπους στην Κομοτηνή και την ευρύτερη περιοχή. Μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χριστόδουλος Τοψίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής Αντώνης Γραβάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, η Πολιτευτής ΝΔ Βούλα Ελευθεριάδου, ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Κομοτηνής Δημήτρης Πολιτειάδης, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Κομοτηνής Φελίνα Καζάκου, ο Πρόεδρος Σωματείου ΑμεΑ Ροδόπης Τρύφωνας Καρούντζος, ο Πρόεδρος ΤΕΕ Θράκης Δημήτρης Λουρίκας, η Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Γιάννα Χατζηαντωνίου και τέως πρόεδρος Γιώργος Κυμπαρίδης, μεταξύ άλλων.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».