Περιοδεία στη Μεσσηνία

Ο Υπουργός   Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης παρουσία του Υπουργού Πολιτισμού κ. Αντώνη Σαμαρά, του Βουλευτή Μεσσηνίας κ. Δημήτρη Σαμπαζιώτη, του Βουλευτή Ηλείας κ. Κωνσταντίνου Τζαβάρα, του Γενικού Γραμματέα Επικοινωνιών κ. Ιωάννη Αδαμόπουλο, του Νομάρχη Μεσσηνίας κ. Δημήτρη Δράκου, του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Παναγιώτη Νίκα, του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Νίκου Αγγελόπουλου, του Δημάρχου Είρας κ. Ιωάννη Αδαμόπουλου και πολλών άλλων εκπροσώπων του νομού Μεσσηνίας, επισκέφθηκαν το Δήμο Είρας στον οποίο, στο πλαίσιο του προγράμματος ΔΟΡΥ εγκαταστάθηκε   πιλοτικά τερματικό, για παροχή δορυφορικού internet στο κτήριο του Δήμου.

Η εγκατάσταση  θα εξυπηρετεί πλέον τις λειτουργικές ανάγκες του Δήμου και των κατοίκων της περιοχής. Στη  συνέχεια πραγματοποίησαν  επίσκεψη στο αρχαίο ναό του Επικούρειου Απόλλωνα, όπου εγκαταστάθηκε πιλοτικά σημείο ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο (Wi-Fi Hotspot) που θα επιτρέπει την πρόσβαση των επισκεπτών του ναού στο internet. 


Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Δημαρχείο Είρας, ο Υπουργός δήλωσε:

«Με τη σημερινή μας πρωτοβουλία δίνουμε ίσες ευκαιρίες στην Ελληνική Περιφέρεια και κυρίως σε απομονωμένα χωριά, σε απομονωμένους δήμους, στους γηραιότερους αλλά και στους νεότερους. Ουσιαστικά όλη η Ελλάδα γίνεται ένα, οι ευκαιρίες στην πρόσβαση εξισώνονται και οι ευκαιρίες για καλύτερη ζωή διασφαλίζονται μέσα από την εφαρμογή των νέων τεχνολογιών. Αυτές οι νέες εφαρμογές σηματοδοτούν την εποχή που έρχεται».  


Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Ναό του Επικούρειου Απόλλωνα, ο Υπουργός δήλωσε:

«Ξεκινούμε μια νέα εφαρμογή στους πολιτιστικούς χώρους, εγκαθιστώντας σύστημα Wi-Fi , το οποίο  παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη, Έλληνα ή ξένο, να ενημερώνεται αυτόματα για την ιστορία του μνημείου και φυσικά για την Ελληνική Ιστορία και τον Ελληνικό Πολιτισμό. Ουσιαστικά χρησιμοποιούνται οι νέες τεχνολογίες ως εργαλείο για να μπορέσουμε να επικαιροποιήσουμε τον πολιτισμό μας και να στείλουμε σύγχρονα μηνύματα ενημερώνοντας τη Διεθνή Κοινωνία για την συμβολή της χώρας μας στον σύγχρονο πολιτισμό. Τέτοιου είδους δράσεις, οι οποίες συνδέουν την Ιστορία και την πολιτιστική μας ταυτότητα με τις νέες τεχνολογίες είναι απαραίτητες για να πρωταγωνιστήσουμε στην εποχή που ξεκινά.»Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.