Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ

Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ

Σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, του Οργανισμού Reaction και της Τράπεζας Κύπρου συμμετείχε ως συντονιστής, ο Επίκουρος Καθηγητής Νομικής και πρώην Υπουργός Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
Κατα την πρωτοβουλία αυτή, εκλήθη ο Υπουργός Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ.Πετρίδης, να απαντήσει σε ερωτήματα που του έθεσαν μαθητές της τρίτης Λυκείου και φοιτητές από τη Μεγαλόνησο, παρουσία των Κυπριακών ΜΜΕ.
Ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης εκτός από τον συντονισμό της συζήτησης, άνοιγε με παρεμβάσεις του επιστημονικές και πολιτικές θεματικές ενότητες, όπως η λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι επιπτώσεις της μετανάστευσης και η αντιμετώπιση τους, η αναδιοργάνωση της Δημόσιας Διοίκησης και άλλα.
Παρενέβησαν πάνω από 30 νέοι, θέτοντας εντυπωσιακά ζητήματα που απασχολούν τη νέα γενιά. Πολλές επίσης οι συγκριτικές αναφορές στην Ελλαδική πραγματικότητα μετά την κρίση.
Στο τέλος διατυπώθηκαν τα συμπεράσματα ως οδηγός προς τους πολιτικούς, που έχουν χρέος να αφουγκράζονται τη γενιά που έρχεται, πριν πάρουν τις αποφάσεις.
Ο θεσμός αυτός, όπως τόνισε ο Ε. Στυλιανίδης, είναι εντυπωσιακός για ένα πρόσθετο λόγο: φέρνει σε συνεχή επικοινωνία τους πολιτικούς με τους νέους και ανοίγει το Πανεπιστήμιο στην κοινωνία, δικαιώνοντας την κοινή ρίζα των Ελληνκών εννοιών της Πόλης, του Πολίτη, του Πολιτισμού και της Πολιτικής, κάτι που είναι αναγκαίο στις μέρες μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.