Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΑΒΒΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΑΒΒΑ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

Σε Συνέδριο με τον Υπουργό Άμυνας της Κύπρου κ.Σάββα Αγγελίδη και τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας της Βουλής των Αντιπροσώπων κ.Κυπριανού μίλησε ο Επίκουρος Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου και πρώην Υπουργός της Ελλάδας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Το Συνέδριο οργάνωσε η Νομική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου με θέμα «Η ΑΟΖ της Κύπρου και οι πρόσφατες γεωπολιτικές εξελίξεις»
Εκτός από τους παραπάνω, παρέμβαση έκανε ο Ομότιμος Καθηγητής του ΔΠΘ και Δικαστής στο Ευρωπαϊκό Πρωτοδικείο κ. Ηλιόπουλος καθώς και ο Καθηγητής Ευρωπαϊκού και Ενεργειακού Δικαίου του Πανεπιστημίου Πειραιά στην έδρα Ζαν Μονέ, Ν.Φαραντούρης.
Το Συνέδριο χαιρέτισε ο Πρύτανης του EUC Καθηγητής Κ.Γουλιάμος και συντόνισε ο έχων και την κεντρική οργανωτική ευθύνη, Καθηγητής Νομικής EUC Νίκος Κουλούρης.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης αναφέρθηκε στη νέα σχέση που δημιουργεί μεταξύ Θράκης και Κύπρου, ο νέος θαλάσσιος ενεργειακός διάδρομος που θα δημιουργηθεί, όταν λειτουργήσει η πλωτή εξέδρα L.N.G. TERMINAL στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να μεταφέρεται στον TAP αέριο από την ΑΟΖ της Αν. Μεσογείου. Αυτός ο θαλάσσιος δρόμος συνδυασμένος με το Νότιο Ενεργειακό Διάδρομο που διέρχεται από τη Θράκη με τον TAP και μελλοντικά με τον EAST MED, καθιστούν Ελλάδα και Κύπρο Εγγυητές ενεργειακής ασφάλειας της ΕΕ.
Ο Θρακιώτης πολιτικός τόνισε: « Στην εξωτερική πολιτική δεν υπάρχουν εχθροί και φίλοι. Υπάρχουν συμφέροντα που συνασπίζονται ή συγκρούονται. Η συγκυρία μάς βοηθά να ταυτίσουμε τα συμφέροντα μας με ισχυρούς συμμάχους, ώστε να μπορέσουμε να τα διασφαλίσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ετσι Ελλάδα και Κύπρος θα μετεξελιχθούν σε πραγματικοί Εγγυητές της Ενεργειακής Ασφάλειας του Ευρωπαϊκού Χώρου...»
Στο περιθώριο του Συνεδρίου ο Ε. Στυλιανίδης είχε συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας της Κύπρου κ. Σ. Αγγελίδης και τον Πρόεδρο κ. Κυπριανού με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις και για τη νέα στρατιωτική συμφωνία της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη Γαλλία.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.