Ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης συζητάει με την Αγορά.

Με την Αγορά της Ροδόπης συζήτησε ο Ευριπίδης Στ.Στυλιανίδης, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων, προετοιμάζοντας ένα «Νέο Σχέδιο για τη Ροδόπη του Μέλλοντος».
Παρουσία των θεσμικών εκπροσώπων της τοπικής αγοράς και πολλών επιχειρηματιών και επαγγελματιών του Νομού, ο Θρακιώτης πολιτικός ενημέρωσε για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις. Παρουσίασε μια ολοκληρωμένη μελέτη του για τη Ροδόπη που βασίστηκε σε ενδιαφέροντα στοιχεία για την περιοχή από την Τράπεζα της Ελλάδας, την ΕΛΣΤΑΤ, τη Eurostat, το ΣΒΒΕ, την ΕΤΒΑ, τον ΣΕΤΕ, την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρήσεων Θράκης και την PWC.
Συζήτησε τα προβλήματα, τις δυσκολίες αλλά και τις προοπτικές της τοπικής Οικονομίας. Άκουσε εισηγήσεις και συνδιαμόρφωσε μαζί με τις τοπικές δυνάμεις προτάσεις, που μπορούν να συναποτελέσουν τη βάση ενός νέου Οδικού Χάρτη για τη Ροδόπη, ένα Νέο Σχέδιο για την Έξοδο της από την κρίση, την Ανασυγκρότηση της και την Ανάπτυξη της.
Ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης επισημαίνοντας, ότι η επικείμενη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να μας βρει έτοιμους και αποφασισμένους, να διεκδικήσουμε αυτά που μας αφαίρεσε η οικονομική κρίση και η κυβερνητική αδιαφορία, επέμεινε στην ανάγκη ολοκλήρωσης ενός Νέου Αναπτυξιακού Σχεδίου και διασφάλισης της Τοπικής Ενότητας δυνάμεων στο πλαίσιο μιας Συμφωνίας Εμπιστοσύνης, που θα δεσμεύει και θα καθοδηγεί τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις όλων προς την ίδια κατεύθυνση.
«Περιφέρεια, Αυτοδιοίκηση και Κοινοβουλευτική Εκπροσώπηση πρέπει το 2019 να έχουμε ενιαίο λόγο και στόχο, αν θέλουμε να επιτύχουμε γρήγορα αποτελέσματα για την περιοχή. Κανείς δε θα έλθει να μας σώσει. Ο τόπος μας είναι δική μας υπόθεση.
Τη Θράκη και τη Ροδόπη τη σέβονται μόνο όταν είναι Δυνατή.
Δύναμη για μας είναι:
• Ένα ξεκάθαρο Νέο Σχέδιο για τη Ροδόπη που θα το συνδιαμορφώσουμε και θα το υλοποιήσουμε όλοι μαζί.
• Συντονισμός και Ενότητα των τοπικών δυνάμεων στην κάθε διεκδίκηση.
• Ισχυρή Κοινοβουλευτική Εκπροσώπηση...»
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η μεγάλη ανταπόκριση από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους με παρουσία και ουσιαστικές παρεμβάσεις, η συμμετοχή επαγγελματιών από όλους τους πολιτικοιδεολογικούς χώρους και κυρίως η αγωνία και η ισχυρή βούληση όλων, να στηρίξουν μια τέτοια προσπάθεια, αναδεικνύοντας αυτή τη φορά Ισχυρή Εκπροσώπηση στο Νομό μας.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.
9 Μάιος 2020 - 2:05πμ

Το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα παρέδωσε στο Μητροπολίτη Παντελεήμωνα ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης

O Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, διασφάλισε το Άγιο Φως και αφού το διατήρησε για αρκετές εβδομάδες στην Αθήνα, μετά τη σχετική χαλάρωση των μέτρων, το έφερε οδικώς στην ιδιαίτερη Πατρίδα του τη Ροδόπη και το παρέδωσε στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμωνα, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό και δήλωσε ότι θα το μεταφέρει σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης θέτοντας το στη διάθεση του κάθε πιστού.