Ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης συζητάει με την Αγορά.

Με την Αγορά της Ροδόπης συζήτησε ο Ευριπίδης Στ.Στυλιανίδης, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων, προετοιμάζοντας ένα «Νέο Σχέδιο για τη Ροδόπη του Μέλλοντος».
Παρουσία των θεσμικών εκπροσώπων της τοπικής αγοράς και πολλών επιχειρηματιών και επαγγελματιών του Νομού, ο Θρακιώτης πολιτικός ενημέρωσε για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις. Παρουσίασε μια ολοκληρωμένη μελέτη του για τη Ροδόπη που βασίστηκε σε ενδιαφέροντα στοιχεία για την περιοχή από την Τράπεζα της Ελλάδας, την ΕΛΣΤΑΤ, τη Eurostat, το ΣΒΒΕ, την ΕΤΒΑ, τον ΣΕΤΕ, την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρήσεων Θράκης και την PWC.
Συζήτησε τα προβλήματα, τις δυσκολίες αλλά και τις προοπτικές της τοπικής Οικονομίας. Άκουσε εισηγήσεις και συνδιαμόρφωσε μαζί με τις τοπικές δυνάμεις προτάσεις, που μπορούν να συναποτελέσουν τη βάση ενός νέου Οδικού Χάρτη για τη Ροδόπη, ένα Νέο Σχέδιο για την Έξοδο της από την κρίση, την Ανασυγκρότηση της και την Ανάπτυξη της.
Ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης επισημαίνοντας, ότι η επικείμενη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να μας βρει έτοιμους και αποφασισμένους, να διεκδικήσουμε αυτά που μας αφαίρεσε η οικονομική κρίση και η κυβερνητική αδιαφορία, επέμεινε στην ανάγκη ολοκλήρωσης ενός Νέου Αναπτυξιακού Σχεδίου και διασφάλισης της Τοπικής Ενότητας δυνάμεων στο πλαίσιο μιας Συμφωνίας Εμπιστοσύνης, που θα δεσμεύει και θα καθοδηγεί τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις όλων προς την ίδια κατεύθυνση.
«Περιφέρεια, Αυτοδιοίκηση και Κοινοβουλευτική Εκπροσώπηση πρέπει το 2019 να έχουμε ενιαίο λόγο και στόχο, αν θέλουμε να επιτύχουμε γρήγορα αποτελέσματα για την περιοχή. Κανείς δε θα έλθει να μας σώσει. Ο τόπος μας είναι δική μας υπόθεση.
Τη Θράκη και τη Ροδόπη τη σέβονται μόνο όταν είναι Δυνατή.
Δύναμη για μας είναι:
• Ένα ξεκάθαρο Νέο Σχέδιο για τη Ροδόπη που θα το συνδιαμορφώσουμε και θα το υλοποιήσουμε όλοι μαζί.
• Συντονισμός και Ενότητα των τοπικών δυνάμεων στην κάθε διεκδίκηση.
• Ισχυρή Κοινοβουλευτική Εκπροσώπηση...»
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η μεγάλη ανταπόκριση από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους με παρουσία και ουσιαστικές παρεμβάσεις, η συμμετοχή επαγγελματιών από όλους τους πολιτικοιδεολογικούς χώρους και κυρίως η αγωνία και η ισχυρή βούληση όλων, να στηρίξουν μια τέτοια προσπάθεια, αναδεικνύοντας αυτή τη φορά Ισχυρή Εκπροσώπηση στο Νομό μας.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
27 Οκτώβριος 2020 - 2:36μμ

ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ 

Με τη συμμετοχή της Υπουργού Ενέργειας της Κύπρου και καθηγητών από διάφορα μέρη του κόσμου και υπό το συντονισμό του Καθηγητή της Νομικής Αθηνών Θ. Φορτσακη και του καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Ν. Κουλούρη, ξεκίνησε τη λειτουργία του με τηλεδιάσκεψη το νεοσύστατο Ινστιτούτο Ενεργειακής Πολιτικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.
18 Οκτώβριος 2020 - 11:52πμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 6:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 1:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 12:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 12:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας.