Ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης συζητάει με την Αγορά.

Με την Αγορά της Ροδόπης συζήτησε ο Ευριπίδης Στ.Στυλιανίδης, την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων, προετοιμάζοντας ένα «Νέο Σχέδιο για τη Ροδόπη του Μέλλοντος».
Παρουσία των θεσμικών εκπροσώπων της τοπικής αγοράς και πολλών επιχειρηματιών και επαγγελματιών του Νομού, ο Θρακιώτης πολιτικός ενημέρωσε για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις. Παρουσίασε μια ολοκληρωμένη μελέτη του για τη Ροδόπη που βασίστηκε σε ενδιαφέροντα στοιχεία για την περιοχή από την Τράπεζα της Ελλάδας, την ΕΛΣΤΑΤ, τη Eurostat, το ΣΒΒΕ, την ΕΤΒΑ, τον ΣΕΤΕ, την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρήσεων Θράκης και την PWC.
Συζήτησε τα προβλήματα, τις δυσκολίες αλλά και τις προοπτικές της τοπικής Οικονομίας. Άκουσε εισηγήσεις και συνδιαμόρφωσε μαζί με τις τοπικές δυνάμεις προτάσεις, που μπορούν να συναποτελέσουν τη βάση ενός νέου Οδικού Χάρτη για τη Ροδόπη, ένα Νέο Σχέδιο για την Έξοδο της από την κρίση, την Ανασυγκρότηση της και την Ανάπτυξη της.
Ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης επισημαίνοντας, ότι η επικείμενη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, πρέπει να μας βρει έτοιμους και αποφασισμένους, να διεκδικήσουμε αυτά που μας αφαίρεσε η οικονομική κρίση και η κυβερνητική αδιαφορία, επέμεινε στην ανάγκη ολοκλήρωσης ενός Νέου Αναπτυξιακού Σχεδίου και διασφάλισης της Τοπικής Ενότητας δυνάμεων στο πλαίσιο μιας Συμφωνίας Εμπιστοσύνης, που θα δεσμεύει και θα καθοδηγεί τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις όλων προς την ίδια κατεύθυνση.
«Περιφέρεια, Αυτοδιοίκηση και Κοινοβουλευτική Εκπροσώπηση πρέπει το 2019 να έχουμε ενιαίο λόγο και στόχο, αν θέλουμε να επιτύχουμε γρήγορα αποτελέσματα για την περιοχή. Κανείς δε θα έλθει να μας σώσει. Ο τόπος μας είναι δική μας υπόθεση.
Τη Θράκη και τη Ροδόπη τη σέβονται μόνο όταν είναι Δυνατή.
Δύναμη για μας είναι:
• Ένα ξεκάθαρο Νέο Σχέδιο για τη Ροδόπη που θα το συνδιαμορφώσουμε και θα το υλοποιήσουμε όλοι μαζί.
• Συντονισμός και Ενότητα των τοπικών δυνάμεων στην κάθε διεκδίκηση.
• Ισχυρή Κοινοβουλευτική Εκπροσώπηση...»
Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η μεγάλη ανταπόκριση από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους με παρουσία και ουσιαστικές παρεμβάσεις, η συμμετοχή επαγγελματιών από όλους τους πολιτικοιδεολογικούς χώρους και κυρίως η αγωνία και η ισχυρή βούληση όλων, να στηρίξουν μια τέτοια προσπάθεια, αναδεικνύοντας αυτή τη φορά Ισχυρή Εκπροσώπηση στο Νομό μας.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».