ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ: Ξεκίνησε κύκλο ενημερωτικών ομιλιών για τους πολίτες της Ροδόπης.

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ:
• Ξεκίνησε κύκλο ενημερωτικών ομιλιών για τους πολίτες της Ροδόπης.

Από το Νέο Σιδηροχώρι ξεκίνησε ένα νέο κύκλο ομιλιών στο Νομό Ροδόπης ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, σηματοδοτώντας έτσι και τη Νέα Αρχή μιας ανηφορικής προσπάθειας για την ανασυγκρότηση της Ροδόπης και την επιστροφή της Ελλάδας στην κανονικότητα.
Ο Θρακιώτης πολιτικός σε μια κρίσιμη για τον τόπο στιγμή, ξαναβάζει μπροστά τις μηχανές, επιδιώκοντας να ενημερώσει τους συμπατριώτες του για την κατάσταση, να τους αφυπνίσει και να τους εμπνεύσει, ώστε να πιστέψουν στις δυνάμεις τους και στις δυνατότητες του τόπου.
«Πριν μερικά χρόνια ανατρέψαμε μαζί την 50ετή ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ του Εθνικού Κέντρου για την περιοχή μας, όταν η Ροδόπη δεν διέθεται ούτε κλητήρα στα κέντρα των αποφάσεων, εγκαινιάζοντας μια δημιουργική για τον τόπο περίοδο σε σημαντικά υπουργεία που μας επέτρεψαν να κάνουμε έργο...
Σήμερα καλούμαστε να ανατρέψουμε εκ νέου μια ΑΔΙΚΙΑ για τη Ροδόπη, που επι τρία χρόνια νιώθει ορφανή, με απολύτως αδύναμη φωνή ακόμα και στο Εθνικό Κοινοβούλιο....
Τρία χρόνια ποιος ήλθε εδώ να σας δει;
Ποιος νοιάστηκε για τις δυσκολίες και τα προβλήματα σας;
Ποιος πάλεψε με τα προβλήματα των αγροτών, των χωριών μας, των οικογενειών σας;
Ποιος συναισθάνθηκε τον πόνο από τη φυγή των παιδιών σας και την απερήμωση της υπαίθρου μας;...»
Με αυτά τα χαρακτηριστικά λόγια ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ξεκίνησε την επικοινωνία του με τους κατοίκους της περιοχής, που παρά τις πολλές αγροτικές δουλειές της περιόδου, έσπευσαν να τον ακούσουν και συνέχισε λέγοντας: «Θα οργώσω όλο το νομό. Θα ενημερώσω και τον τελευταίο πολίτη για την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Για τις δυσκολίες που μας συσσώρευσε η πολιτική της κυβέρνησης και θα παλέψω να επαναφέρω τη χαμένη αυτοπεποίθηση των συμπολιτών μου, την πίστη τους στις δυνατότητες αυτού του τόπου και την ελπίδα...”
Υιοθετώντας δε το μήνυμα που εξέπεμψε από τη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκη, επισήμανε ότι και “στη Ροδόπη Όλοι μαζί Μπορούμε και Αξίζουμε καλύτερα, αρκεί να ξαναπιστέψουμε στους εαυτούς μας και να βάλουμε τον τόπο και την πατρίδα πάνω από κομματικά ή προσωπικά πάθη. Να βάλουμε τη Ροδόπη μας Πάνω από Όλα”
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κόσμος που παρακολούθησε την ομιλία, ενώ προσήλθε μουδιασμένος αναμένοντας μια συνήθη πολιτική παρέμβαση, έφυγε προβληματισμένος για την κατάσταση την οποία περιέγραψε με απόλυτη ειλικρίνεια και ρεαλισμό ο Θρακιώτης πολιτικός και κυρίως έφυγε εμπνευσμένος και αποφασισμένος να μπει ξανά στον αγώνα για την Ανόρθωση του τόπου και της πατρίδας, γιατί αυτός είναι ο μονόδρομος προσφοράς στην οικογένεια του και στο μέλλον των παιδιών του.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».