Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ....

Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ....

Πλούσια σε επαφές και αποτελέσματα η επίσκεψη Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Ροδόπη:

• Επίσκεψη στο Σώστη και συνάντηση με το Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμονα, προκειμένου να αναδείξουμε την Μοναστική Πολιτεία του Παπικίου Όρους.
• Συναντήσεις με πολίτες της Κομοτηνής στο κέντρο της πόλης και ενημέρωση για τα προβλήματα της καθημερινότητας.
• Συζήτηση με τους αγρότες μας στον Ίασμο για τα ζητήματα που τους αφορούν και την εγκατάλειψη των χωριών μας.
• Παρουσίαση του διακυβεύματος των Ευρωεκλογών και πέντε υποψηφίων Ευρωβουλευτών μας, Κ.Μάρκου, Μ.Τριανταφυλοπούλου, Α.Τσελέντη και Γ.Ανδρουλάκη που συνόδευαν τον πρώην Πρόεδρο της ΝΔ.

Επεσήμανα την ανάγκη επαναπροσέγγισης της Ευρωπαϊκής Ηγεσίας με τους Λαούς της Ευρώπης, τονίζοντας ότι αυτό θα επιτευχθεί μόνο με την ανάδειξη Ευρωβουλευτών που προέρχονται από το Λαό και έχουν παλέψει για τις αξίες της Λαϊκής και Φιλελεύθερης Παράταξης μας.

Τα βιογραφικά και οι διαδρομές των υποψηφίων μας, αποδεικνύουν την ποιότητα των νικηφόρων επιλογών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ζήτησα από τον Β. Μειμαράκη και δεσμεύτηκε, ότι η εκλογή του θα σημάνει το άνοιγμα της Ευρωπαϊκής πόρτας για τη Ροδόπη μας, ώστε να διασφαλίσουμε χρηματοδοτικά Ευρωπαϊκά εγαλεία για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα και τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τον τομέα των υπηρεσιών. Στόχος μας πρακτικές και ανταποδοτικές πολιτικές για τους πολιτές της Ροδόπης, χωρίς θεωρίες και μεγάλα λόγια.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».