Επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη στα Δωδεκάνησα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η περιοδεία του Υπουργού Εσωτερικών και Βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη στα Δωδεκάνησα. Συγκεκριμένα, στη Ρόδο, ο Υπουργός Εσωτερικών συνοδευόμενος από τη Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας Αιγαίου, κα Χριστιάννα Καλογήρου, προήδρευσε σύσκεψης με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Μαχαιρίδη, τους αρμόδιους Αντιπεριφερειάρχες και άλλους συνεργάτες του για θέματα που αφορούν στη λειτουργία της Περιφέρειας, στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ και στην εφαρμογή της αρχής της νησιωτικότητας όπως αυτή κατοχυρώνεται στο ελληνικό Σύνταγμα αλλά και στις ευρωπαϊκές συνθήκες.
Στο Δήμο Ρόδου, ο Υπουργός Εσωτερικών μαζί με τους βουλευτές Δωδεκανήσου κ. Υψηλάντη (ΝΔ), κ. Κόνσολα (ΝΔ) και κ. Γάκη (ΣΥΡΙΖΑ) συμμετείχε σε ανοιχτή συνεδρίαση με τους δημάρχους του νομού, δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους, εκπροσώπους των εργαζομένων και αντιπροσώπους άλλων φορέων του Δήμου. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εργασίας, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης άκουσε τα προβλήματα όλων των νησιών της Δωδεκανήσου, συγκέντρωσε σχετικά υπομνήματα και προτάσεις και έδωσε συγκεκριμένες απαντήσεις για τον τρόπο με τον οποίο το Υπουργείο Εσωτερικών δρομολόγησε ή δρομολογεί λύσεις.
Στη συνέχεια, ο Υπουργός Εσωτερικών συναντήθηκε με όλες τις παραγωγικές και επαγγελματικές ομάδες της περιοχής (ΤΕΕ, Επιμελήτήριο, Ένωση Ιδιοκτητών Χώρων Εστίασης κλπ). Ειδική και μακρά συνάντηση εργασίας είχε με την Ένωση Ξενοδόχων Δωδεκανήσου, προκειμένου να προωθηθούν λύσεις σε θέματα που σχετίζονται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Στο τέλος των συναντήσεων, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης παρουσιάζοντας το σύνολο των χρηματοδοτήσεων και των έργων που επετεύχθησαν στο νομό από το Υπουργείο Εσωτερικών και τους ΟΤΑ τους τελευταίους 8 μήνες.
Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με συνάντηση του Ευριπίδη Στυλιανίδη με τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίου Αιγαίου και με κεντρική ομιλία στην ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Δωδεκανήσου, όπου παρουσίασε το έργο της κυβέρνησης Σαμαρά μέχρι σήμερα και τη στρατηγική εξόδου από την κρίση που ακολουθείται, αναδεικνύοντας τις εθνικές προτεραιότητες της ΝΔ.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
18 Οκτώβριος 2020 - 12:52μμ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Λ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΗΚΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ 

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε από τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λ. Οικονόμου και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκη στην Κομοτηνή, συνοδεία του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη. 
15 Οκτώβριος 2020 - 7:11μμ

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ -ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Επιγραμματικά, διεκδικητικά και στοιχειοθετημένα, στο πλαίσιο της διακομματικής για τη Θράκη, έθεσε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης σειρά από ζητήματα, μαζί τους δυο συναδέλφους του Βουλευτές Τάκη Χαρίτου και Ιλχαν Αχμέτ. Συγκεκριμένα ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κατά την επίσκεψη του στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, ενημέρωσε τον Υπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για την κατάσταση στη Ροδόπη και διεκδίκησε
14 Οκτώβριος 2020 - 2:47μμ

5 ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟΠΗ ΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Τηλεδιάσκεψη με τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη και τον Περιφερειάρχη είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ενόψει της επίσκεψης του τις επόμενες μέρες στη Σαμοθράκη.
14 Οκτώβριος 2020 - 1:43μμ

7 ΑΞΟΝΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

  Στη Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη κλήθηκε για ενημέρωση ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να ενημερώσει για τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα της Περιφέρειας με στόχο να ξεκολλήσει από την 11η θέση σε απορροφητικότητα κονδυλίων και να απαντήσει στις ερωτήσεις των Βουλευτών για μέτρα και στόχους του μέλλοντος. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:37μμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΓΕΣ Χ. ΛΑΛΟΥΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΙΑΣΜΟΥ-ΘΡΑΚΙΚΩΝ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

Σημαντική συνάντηση με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ.Χαράλαμπο Λαλούση είχε στο περιθώριο της ενημερωτικής Συνεδρίασης  της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Ελληνικής Βουλής στο ΓΕΕΘΑ, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας. 
14 Οκτώβριος 2020 - 1:35μμ

7 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ

Στο πλαίσιο της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης είχε την ευκαιρία να θέσει στον Υπουργό Ψηφιακής Σύγκλισης κ. Πιερρακάκη σειρά ζητημάτων που αφορούν την περιοχή.