Εντυπωσιακή συμμετοχή των νέων ψηφοφόρων στο κάλεσμα του Ευριπίδη

Εντυπωσιακή συμμετοχή των νέων ψηφοφόρων
στο κάλεσμα του Ευριπίδη

«Εκφράστε την εποχή σας. Είστε η καλύτερη γενιά»

Πάνω από 300 νεολαίοι -στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι ψηφοφόροι- ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, χθες το απόγευμα στη Λέσχη Κομοτηναίων.

Ο Ευριπίδης αφηγήθηκε τη δική του δύσκολη διαδρομή, ως προέδρου του 15μελούς Συμβουλίου του 1ου Λυκείου Κομοτηνής, αργότερα, ως προέδρου των Φοιτητών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και στη συνέχεια ως εκλεγμένου προέδρου της μεγαλύτερης Πολιτικής Νεολαίας της χώρας -την ΟΝΝΕΔ- σπάζοντας το κατεστημένο του Κέντρου.

Τους μίλησε για τις αδικίες που υπέστη όταν διεκδίκησε υποτροφίες σπουδών στο εξωτερικό, λόγω αριστείας, που αν και ήταν ο καλύτερος μεταξύ των συμφοιτητών του δεν του έδωσαν αυτή τη δυνατότητα, γιατί δεν είχε μέσο στην Αθήνα και υπογράμμισε ότι αφιέρωσε την πολιτική του προσπάθεια στο να πολεμήσει αυτήν την αναξιοκρατία και τη ρουσφετολογία, τα οποία στέρησαν στον ίδιον -και συνεχίζουν να στερούν στα παιδιά της περιοχής μας- ίσες ευκαιρίες εξέλιξης και ανάδειξης.

Τους ανέφερε ότι στα τέσσερα μεγάλα Υπουργεία που διοίκησε δε συνάντησε ούτε έναν Γενικό Διευθυντή από τη Θράκη ούτε έναν… κλητήρα και τους εξομολογήθηκε ότι με πείσμα αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια και θα συνεχίσει να αγωνίζεται, ώστε οι γενιές που έρχονται να μη ζήσουν τις πικρίες που βίωσαν οι παλαιότεροι Θρακιώτες.

Ενδιαφέρον είχαν οι παρεμβάσεις που έγιναν από τα ίδια τα παιδιά.
Φοιτητές εξέφρασαν την ανησυχία τους για την πορεία του Πανεπιστημίου μας, νέοι επιστήμονες την αγωνία που τους διακατέχει βλέποντας να χάνονται οι προοπτικές ενασχόλησης στον τόπο μας, Ροδοπίτες νέοι επαγγελματίες που μάχονται να βρουν τρόπους για να ξεπεράσουν τα προβλήματα της κρίσης, νέοι αγρότες που κλονίζονται, εξαιτίας της μη βιωσιμότητας των παραγωγών τους…

Ο Ευριπίδης εξήγησε στους νέους της Ροδόπης ότι «για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι σε ένα Ρεαλιστικό Όραμα, για την περιοχή, μέσα στο οποίο θα χωρούν τα μικρά όνειρα του καθένα και της καθεμιάς σας. Αυτό όμως, για να πραγματωθεί πρέπει να συμπληρωθεί από μία Ισχυρή Εκπροσώπηση, την οποία μπορούμε να πετύχουμε μόνο εάν στηρίξουμε τον δυνατό και δεν “κάψουμε” την ψήφο μας σε αδύναμες υποψηφιότητες ή μικρά κόμματα διαμαρτυρίας».

Η ανταπόκριση της Νέας Γενιάς της Ροδόπης υπήρξε εντυπωσιακή και συγκινητική, ωθώντας τον Θρακιώτη πολιτικό να συνεχίσει τον αγώνα του με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».