Δημόσιο «Ευχαριστώ» του Ευριπίδη Στυλιανίδη στον κ. Π. Γερμανό, ιδιοκτήτη της Olympia Group για τη μεγάλη χορηγία του στο Ν. Ροδόπης.

Με μια ανοιχτή επιστολή του ο Βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του Ομίλου Olympia Group κ. Πάνο Γερμανό για τη μεγάλη χορηγία του στη Θράκη και ειδικότερα στη Ροδόπη, που δείχνει το δρόμο της προσφοράς και προς άλλους Ομίλους της περιοχής και όχι μόνο.
Ο κ.Πάνος Γερμανός, ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας Γερμανός ΑΕ, της Public καθώς και της Sunlight που παράγει σε Ροδόπη και Ξάνθη, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, προσέφερε μέσω του Ομίλου του Olympia Group μια σημαντική εταιρική χορηγία τεχνολογικού εξοπλισμού για να καλύψει τις ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙΠΕ Κομοτηνής, των Δήμων Κομοτηνής και Μαρώνειας - Σαπών και ιδιαίτερα του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής.
Με την προσφορά του Olympia Group και της SUNLIGHT το Νοσοκομείο Κομοτηνής καλύπτει σημαντικές ελλείψεις σε συσκευές οξυγονοθεραπείας, μόνιτορς, φορητούς απινιδωτές, κρεβάτια ΜΕΘ, πιεσόμετρα, στολές υψηλής προστασίας, χειρουργικές ποδιές, ποδιές μιας χρήσης για την προστασία του προσωπικού, αδιάβροχα ποδονάρια και κλίβανο αποστείρωσης. Η πρωτοβουλία αυτή συμβάλει στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου σε μια κρίσιμη συγκυρία για να αντιμετωπίσει την κατάσταση μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο νοσοκομείο που προσέφερε το Ίδρυμα Νιάρχος το 2025.
Σε σχετική δήλωση του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Πάνο Γερμανό και στη SUNLIGHT του Olympia Group. Δείχνουν το δρόμο. Αφυπνίζουν αγορά και κοινωνία και αναδεικνύουν την υπεραξία της κάθε προσφοράς, ιδιαίτερα όταν αυτή στρέφεται προς ανθρώπους της πρώτης γραμμής και στηρίζει την ακριτική Θράκη και ιδιαίτερα την ευαίσθητη Ροδόπη μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς».

Ανοιχτή Ευχαριστήρια Επιστολή
προς τον Ιδιοκτήτη του Ομίλου Olympia Group
κ. Πάνο Γερμανό

Θέμα: «Δωρεά του Ομίλου Olympia Group στο Νομό Ροδόπης»

Αξιότιμε κύριε Πάνο Γερμανέ

Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Ομίλου σας να στηρίξετε Δομές, Υπηρεσίες και Οργανισμούς του Νομού που έχω την τιμή να εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και που σπάνια μέχρι σήμερα ένιωσε το ενδιαφέρον και την αγάπη σοβαρών μεγάλων χορηγών.
Η απόφαση του Ομίλου σας να προβεί σε μια μεγάλη εταιρική χορηγία τεχνολογικού εξοπλισμού στους Δήμους Κομοτηνής και Μαρωνείας- Σαπών, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης που συνέβαλε τα μέγιστα στην προστασία των Ευρωπαϊκών συνόρων στον Έβρο, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της ΒΙΠΕ Κομοτηνής που παραμένει συνεχώς σε εγρήγορση για τις ανάγκες της περιοχής μας και ιδιαίτερα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής μας συγκινούν και δείχνουν το δρόμο της ανιδιοτελούς προσφοράς, της ανθρωπιστικής σας ευαισθησίας, της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και του εθνικού ενδιαφέροντος για την ακριτική περιοχή της Θράκης.
Ιδιαίτερα για το Νοσοκομείο μας η χορηγία σας είναι πολύτιμη, διότι είναι το παλιότερο Νοσοκομείο στην Ελλαδα (έτος ίδρυση 1936) με σοβαρές ελλείψεις και προβλήματα, που αγωνιζόμαστε όλοι μαζί, κυρίως όμως η διοίκηση και το προσωπικό του, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης, ώσπου να ολοκληρωθεί το νέο Ίδρυμα.
Αγαπητέ κύριε Πάνο Γερμανέ

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, εσάς προσωπικά αλλά και τον Όμιλο Olympia Group διότι, όπως επενδύοντας τα προηγούμενα χρόνια στη Θράκη στηρίξατε ουσιαστικά την ανάπτυξη της περιοχής μας δημιουργώντας πολλές και σταθερές θέσεις εργασίας έτσι και τώρα δείχνετε το δρόμο της προσφοράς σε Όλους.
Με την απόφαση σας αυτή, αναγνωρίζετε τη συμβολή και βοηθάτε το έργο όλων αυτών που ως ακρίτες αγωνίζονται ακατάπαυστα κάτω από δύσκολες συνθήκες για να στηρίξουν τον Τόπο μας και την Πατρίδα μας.
Εύχομαι η κίνηση σας αυτή να διδάξει και σε άλλους, ότι μόνο Όλοι Μαζί Μπορούμε περισσότερα.
Ευχαριστώ πολύ.

Με με εκτίμηση

Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης
Βουλευτής Ροδόπης-πρώην Υπουργός
Επικ. Καθηγητής Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.
9 Μάιος 2020 - 2:05πμ

Το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα παρέδωσε στο Μητροπολίτη Παντελεήμωνα ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης

O Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης, διασφάλισε το Άγιο Φως και αφού το διατήρησε για αρκετές εβδομάδες στην Αθήνα, μετά τη σχετική χαλάρωση των μέτρων, το έφερε οδικώς στην ιδιαίτερη Πατρίδα του τη Ροδόπη και το παρέδωσε στον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμωνα, ο οποίος ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό και δήλωσε ότι θα το μεταφέρει σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης θέτοντας το στη διάθεση του κάθε πιστού.