Δημόσιο «Ευχαριστώ» του Ευριπίδη Στυλιανίδη στον κ. Π. Γερμανό, ιδιοκτήτη της Olympia Group για τη μεγάλη χορηγία του στο Ν. Ροδόπης.

Με μια ανοιχτή επιστολή του ο Βουλευτής Ροδόπης και πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του Ομίλου Olympia Group κ. Πάνο Γερμανό για τη μεγάλη χορηγία του στη Θράκη και ειδικότερα στη Ροδόπη, που δείχνει το δρόμο της προσφοράς και προς άλλους Ομίλους της περιοχής και όχι μόνο.
Ο κ.Πάνος Γερμανός, ιδρυτής της ομώνυμης εταιρείας Γερμανός ΑΕ, της Public καθώς και της Sunlight που παράγει σε Ροδόπη και Ξάνθη, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, προσέφερε μέσω του Ομίλου του Olympia Group μια σημαντική εταιρική χορηγία τεχνολογικού εξοπλισμού για να καλύψει τις ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ΒΙΠΕ Κομοτηνής, των Δήμων Κομοτηνής και Μαρώνειας - Σαπών και ιδιαίτερα του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής.
Με την προσφορά του Olympia Group και της SUNLIGHT το Νοσοκομείο Κομοτηνής καλύπτει σημαντικές ελλείψεις σε συσκευές οξυγονοθεραπείας, μόνιτορς, φορητούς απινιδωτές, κρεβάτια ΜΕΘ, πιεσόμετρα, στολές υψηλής προστασίας, χειρουργικές ποδιές, ποδιές μιας χρήσης για την προστασία του προσωπικού, αδιάβροχα ποδονάρια και κλίβανο αποστείρωσης. Η πρωτοβουλία αυτή συμβάλει στην αναβάθμιση του Νοσοκομείου σε μια κρίσιμη συγκυρία για να αντιμετωπίσει την κατάσταση μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο νοσοκομείο που προσέφερε το Ίδρυμα Νιάρχος το 2025.
Σε σχετική δήλωση του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Πάνο Γερμανό και στη SUNLIGHT του Olympia Group. Δείχνουν το δρόμο. Αφυπνίζουν αγορά και κοινωνία και αναδεικνύουν την υπεραξία της κάθε προσφοράς, ιδιαίτερα όταν αυτή στρέφεται προς ανθρώπους της πρώτης γραμμής και στηρίζει την ακριτική Θράκη και ιδιαίτερα την ευαίσθητη Ροδόπη μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς».

Ανοιχτή Ευχαριστήρια Επιστολή
προς τον Ιδιοκτήτη του Ομίλου Olympia Group
κ. Πάνο Γερμανό

Θέμα: «Δωρεά του Ομίλου Olympia Group στο Νομό Ροδόπης»

Αξιότιμε κύριε Πάνο Γερμανέ

Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του Ομίλου σας να στηρίξετε Δομές, Υπηρεσίες και Οργανισμούς του Νομού που έχω την τιμή να εκπροσωπώ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και που σπάνια μέχρι σήμερα ένιωσε το ενδιαφέρον και την αγάπη σοβαρών μεγάλων χορηγών.
Η απόφαση του Ομίλου σας να προβεί σε μια μεγάλη εταιρική χορηγία τεχνολογικού εξοπλισμού στους Δήμους Κομοτηνής και Μαρωνείας- Σαπών, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης που συνέβαλε τα μέγιστα στην προστασία των Ευρωπαϊκών συνόρων στον Έβρο, στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της ΒΙΠΕ Κομοτηνής που παραμένει συνεχώς σε εγρήγορση για τις ανάγκες της περιοχής μας και ιδιαίτερα στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής μας συγκινούν και δείχνουν το δρόμο της ανιδιοτελούς προσφοράς, της ανθρωπιστικής σας ευαισθησίας, της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και του εθνικού ενδιαφέροντος για την ακριτική περιοχή της Θράκης.
Ιδιαίτερα για το Νοσοκομείο μας η χορηγία σας είναι πολύτιμη, διότι είναι το παλιότερο Νοσοκομείο στην Ελλαδα (έτος ίδρυση 1936) με σοβαρές ελλείψεις και προβλήματα, που αγωνιζόμαστε όλοι μαζί, κυρίως όμως η διοίκηση και το προσωπικό του, για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης, ώσπου να ολοκληρωθεί το νέο Ίδρυμα.
Αγαπητέ κύριε Πάνο Γερμανέ

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς, εσάς προσωπικά αλλά και τον Όμιλο Olympia Group διότι, όπως επενδύοντας τα προηγούμενα χρόνια στη Θράκη στηρίξατε ουσιαστικά την ανάπτυξη της περιοχής μας δημιουργώντας πολλές και σταθερές θέσεις εργασίας έτσι και τώρα δείχνετε το δρόμο της προσφοράς σε Όλους.
Με την απόφαση σας αυτή, αναγνωρίζετε τη συμβολή και βοηθάτε το έργο όλων αυτών που ως ακρίτες αγωνίζονται ακατάπαυστα κάτω από δύσκολες συνθήκες για να στηρίξουν τον Τόπο μας και την Πατρίδα μας.
Εύχομαι η κίνηση σας αυτή να διδάξει και σε άλλους, ότι μόνο Όλοι Μαζί Μπορούμε περισσότερα.
Ευχαριστώ πολύ.

Με με εκτίμηση

Δρ. Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης
Βουλευτής Ροδόπης-πρώην Υπουργός
Επικ. Καθηγητής Νομικής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».