Δηλώσεις μετά την ομιλία του στη ΔΑΠ Ν.Δ.Φ.Κ Θεσσαλονίκης

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θέλουμε ένα σχόλιο. Εμφανιστήκατε στην ομιλία σας βέβαιος για τη νίκη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Το όραμά μας έχει όνομα. Πιστεύω ότι το μήνυμα της νεολαίας μας, τα λέει όλα. Η μεγάλη νίκη στις φοιτητικές εκλογές, αποτελεί σίγουρα προάγγελο της νίκης στις ευρωεκλογές και της τρίτης τετραετίας στις βουλευτικές εκλογές.
Η δημοσκόπηση αυτή που μετριέται με πραγματική κάλπη σε 150.000 νέους σε όλη την Ελλάδα, πιστεύω ότι θα δώσει το στίγμα του αύριο. Και θα αποδείξει ότι ο Κώστας Καραμανλής, συνομιλεί με τον κόσμο που έρχεται.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Οι μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία, θα συνεχιστούν κύριε Υπουργέ;

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Πιστεύω ότι ούτε στιγμή σταμάτησαν και ότι θα εφαρμοστούν μέχρι τέλος.  Όπως ακριβώς έχουμε εγγυηθεί.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:  Δε φοβάστε ότι η πόλωση μπορεί να στείλει έναν κόσμο που είναι στη μέση, σκεπτόμενος στο σπίτι του και να μην πάει στις εκλογές και να τον χάσει η Νέα Δημοκρατία;
 
Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Απευθυνόμαστε στον κόσμο ο οποίος με μετριοπάθεια ξέρει να συγκρίνει συμπεριφορές και αποτελέσματα. Και προκαλούμε την αξιωματική αντιπολίτευση: Την επόμενη μάχη να τη δώσουμε ενώπιον της κοινωνίας, όχι εγκλωβισμένοι στην παραπολιτική, αλλά με τα επιχειρήματα της πραγματικής πολιτικής όπου, νιώθω ειλικρινά, ότι υπερέχουμε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:  Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν συσπείρωση στους φίλους και τους οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας μόλις στο 67%. Πώς μπορείτε να φτάσετε στο απόλυτο αποτέλεσμα μέχρι την 7η Ιουνίου;

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Είναι ένα μέγεθος το οποίο θα δυναμώνει συνεχώς. Εκτιμώ ότι η κάλυψη της διαφοράς στη συσπείρωση θα σηματοδοτήσει και την πραγματική προοπτική της εκλογικής μας νίκης στις ευρωεκλογές. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Η αντιπαράθεση έπρεπε από την πρώτη στιγμή να γίνει με όρους κοινωνίας και όχι με όρους «καμαρίλας».
Η επιλογή του Καραμανλή είναι ξεκάθαρη. Ενώπιον της κοινωνίας, στη σύγκριση πιστεύω ότι υπερέχουμε. Και όσον αφορά τα αποτελέσματα του κυβερνητικού έργου και όσον αφορά την καθαρότητα του πολιτικού και ιδεολογικού λόγου.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:  (Μιλάει εκτός μικροφώνου).

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Θα μπορούσε κανείς να αντιστρέψει το ερώτημα προς τον κ. Παπανδρέου και να τον ρωτήσει, το αίτημά του για εκλογές δε σημαίνει παραγραφή; Διότι όσο γνωρίζω το Συνταγματικό Δίκαιο που έχω σπουδάσει, εκλογές σημαίνει παραγραφή αυτή τη στιγμή. Επομένως υπάρχει μια υποκρισία. Σε αυτή την υποκρισία, που προσπαθεί να εγκλωβίσει την πολιτική στην παραπολιτική, εμείς απαντούμε με προσφυγή προς την κοινωνία. Ελάτε να αντιπαρατεθούμε ενώπιον του λαού και της κοινωνίας. Και τότε θα φανεί η ποιοτική μας υπεροχή.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:  (Μιλάει εκτός μικροφώνου).

Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ: Το όραμά μας έχει όνομα. Είναι το καλύτερο μήνυμα που θα μπορούσε να στείλει η νεολαία. Η νίκη στις φοιτητικές εκλογές αποτελεί ασφαλές πρόκριμα της νίκης στις ευρωεκλογές και της τρίτης τετραετίας που θα πετύχει η Νέα Δημοκρατία και ο Καραμανλής.       


  
Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
1 Ιουνίου 2020 - 1:48μμ

Στην Υφυπουργό Παιδείας Σ. Ζαχαράκη ο Ε. Στυλιανίδης για την επίσπευση κατασκευής 11 νέων νηπιαγωγείων στη Ροδόπη.

Συνάντηση εργασίας με την Υφυπουργό Παιδείας, παλιά συνεργάτιδα και φίλη του από τη νεολαία Σοφία Ζαχαράκη, είχε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
26 Μάιος 2020 - 9:48μμ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ : «Ευχαριστώ» του Ε. Στυλιανίδη προς την Ένωση ‘Μαζί για το Παιδί’ για τη μεγάλη χορηγία τους προς το Νοσοκομείο Κομοτηνής»

Με επιστολή του προς την πρόεδρο της ένωσης σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το παιδί» κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την μεγάλη χορηγία προς το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
22 Μάιος 2020 - 12:40μμ

Λιμενικούς Σταθμούς σε Φανάρι και Μαρώνεια διεκδίκησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης από τον Υπουργό Ναυτιλίας

υνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Λασιθίου Γιάννη Πλακιωτάκη καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού είχε ο Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης. Του κατέθεσε επιστολή διεκδικώντας την αναβάθμιση των Λιμενικών Φυλακίων Μαρώνειας και Φαναρίου σε Λιμενικούς Σταθμούς.
21 Μάιος 2020 - 3:19μμ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ε.ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρέμβαση στον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, έκανε ο Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης επαναφέροντας με επιστολή που του επέδωσε ζητήματα που του έθεσαν φορείς της πόλης.
12 Μάιος 2020 - 6:00μμ

Χαιρετισμός Ευριπίδη Στυλιανίδη, Βουλευτή Ροδόπης ΝΔ για την Παγκόσμια Ημέρα του Νοσηλευτή

Επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Νοσηλευτή ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης έστειλε χαιρετισμό προς τους εργαζόμενους του Σισμανογλείου Νοσοκομείου Κομοτηνής ευχαριστώντας τους για την προσφοράς τους και τιμώντας τους για το έργο τους.
11 Μάιος 2020 - 9:41πμ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Η πρώτη επίσκεψη του Βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας μετά τη χαλάρωση των περιορισμών ήταν στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να ενημερωθεί για τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων του στο Υπουργείο Υγείας και την αποτελεσματική αξιοποίηση τους από τη Διοίκηση του Σισμανόγλειου.