Βράβευση του Ευριπίδη Στυλιανίδη από τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπεραστικών Λεωφορείων

Στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου η Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπεραστικών Λεωφορείων Ελλάδας, παρουσία του αρμόδιου Υφυπουργού και Βουλευτή Κοζάνης, κ. Μ. Παπαδόπουλου και του τέως Υπουργού και βουλευτή Ξάνθης, κ. Α. Κοντού.

Επίτιμος προσκεκλημένος και βραβευθείς από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ήταν ο βουλευτής Ροδόπης, κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο οποίος από βήματος δήλωσε τα εξής:

"Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα η βράβευση μου για την προσφορά στον κλάδο από τον πρόεδρο κ. Φατσιο και το Δ.Σ. σε μια εποχή μάλιστα που οι πολιτικοί και η πολιτική αμφισβητούνται.
Για μένα τα ΚΤΕΛ είναι πρότυπο επιχείρησης που είναι συμμετοχική και όχι ολιγοπωλιακή, είναι κοινωνική χωρίς να είναι κρατική, είναι σύγχρονη χωρίς να είναι πολυεθνική. Είναι το πρότυπο του επιχειρείν στην κοινωνική οικονομία της αγοράς που βγαίνει νικητής από την κρίση. Είναι μη κρατικές εταιρείες οι οποίες αποτελούνται από μετόχους που είναι οι ίδιοι εργαζόμενοι, λειτουργούν με ιδιωτικο-οικονομικά κριτήρια ενώ παράλληλα αξιοποιούν τη βοήθεια του κράτους. Τα ΚΤΕΛ είναι μια επιχείρηση νοικοκυρεμένη, ευπροσάρμοστη, η οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις αξιοποιεί προς όφελος του κοινού.
Μαζί με την ομοσπονδία πετύχαμε την εξόφληση της μεταφοράς μαθητών τα τελευταία τρία χρόνια με € 170 εκ., ανανεώσαμε το στόλο, εξοφλήσαμε το πρόγραμμα "Συγκοινωνία", εκσυγχρονίσαμε το θεσμικό πλαίσιο και προβάλλαμε με επιθετική καμπάνια το ρόλο τους ως φορέα κοινωνικών μεταφορών που φτάνει ως το πιο απομακρυσμένο χωριό.
Όλους αυτούς τους ανθρώπους της αγοράς και του μόχθου τους ευχαριστώ πολύ για την τιμή και την αναγνώριση που μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω...."

Ο βουλευτής Ροδόπης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως "σε όλους τους σταθμούς της πολιτικής του πορείας εργάστηκε όχι απέναντι, αλλά μαζί με τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους του κλάδου, καταφέρνοντας σημαντικά αποτελέσματα". Ο ίδιος χαρακτήρισε "πρότυπα επιχείρησης" τα ΚΤΕΛ, γιατί όπως εξήγησε είναι ταυτισμένα με την ελληνική ύπαιθρο, έχουν λαϊκή βάση και βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την κοινωνία, εξυπηρετώντας και το πιο απομακρυσμένο χωριό της Ελλάδας.

Αξίζει να αναφερθεί πως επί της θητείας του Ευριπίδη Στυλιανίδη στο Υπουργείο Εσωτερικών, αποπληρώθηκε ένα μεγάλο μέρος των οφειλών της πολιτείας προς του μεταφορείς ενώ παράλληλα, οι επαγγελματίες του κλάδου του αναγνώρισαν τη σημαντική προσπάθεια εκσυγχρονισμού των μεταφορών.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο βουλευτής Ροδόπης παρέλαβε από τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, κ. Σοφοκλή Φάτσιο, τιμητική πλακέτα σε μια συμβολική βράβευση για τη συνολική και διαχρονική συνεισφορά του στον κλάδο.

Πρόσφατα Νέα
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod
9 Ιουλίου 2020 - 6:56μμ

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνο Τασούλα, τη δημιουργία Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη και την Ανάδειξη της Θράκης, ανταποκρινόμενος στο διαχρονικό αίτημα της περιοχής, που πρόσφατα είχαν την ευκαιρία να το ξανακαταθέσουν οι Μητροπολίτες της Τοπικής Εκκλησίας που τον επισκέφθηκαν.
7 Ιουλίου 2020 - 11:02πμ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΑΔ ΑΝΤΩΝΗ ΜΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Συστηματική πίεση για την ανταποδοτική αξιοποίηση των τουριστικών ακινήτων του Νόμου Ροδόπης ασκεί ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης.
6 Ιουλίου 2020 - 10:59πμ

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ SHELMAN

Καθοριστικής σημασίας συνάντηση είχε σήμερα ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την επανεκκίνηση της βιομηχανίας Shelman στην Κομοτηνή.
29 Ιουνίου 2020 - 10:15πμ

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Με τον Γενικό Διευθυντή της Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Στρατηγό Συριτούδη είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και Εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης Δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης.
28 Ιουνίου 2020 - 9:49μμ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΟΔΟΠΗΣ-ΝΔ, ΕΠΙΚ. ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ

Ευριπίδης Στυλιανίδης: Να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ τονίζει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι έτοιμη να ασκήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και εξηγεί πότε η προσφυγή στη Χάγη μπορεί να είναι χρήσιμη για την Ελλάδα Νίκος Οικονόμου

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπέρ της συγρότησης Διακομματικής επιτροπής για τη Θράκη τάσσεται με συνέντευξή του στο iEidiseis ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης, βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ και Επικ. Καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, εκφράζοντας μάλιστα τη βεβαιότητα ότι ο πρωθυπουργός θα είναι θετικός στη συγκεκριμένη ανάγκη.Ο πρώην υπουργός επισημαίνει ότι το «κόμμα Σαδίκ» «όχι απλά συνεργάζεται, αλλά καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την τουρκική διπλωματία».